Gå till innehåll

ny157

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av ny157

  1. Tack! Jag vet inte vad jag har för moderkort. Hur kollar jag det?
  2. Tack! Jag är lite osäker på vart jag ska titta och vad jag ska göra nu. Jag har bifogat en bild på device managern och det är en gul plupp med ett utropstecken på flera ställen. Tar tacksamt emot tips på hur jag går vidare.
  3. Hej! Sätter jag in kabeln i en annan dator fungerar det hur bra som helst så jag tror inte det är kabeln eller routern. Hur kollar jag att nätverkskorten är korrekt installerade? Under device manager förstår jag.. ?? Stort tack för hjälpen!
  4. Tack! Nu har jag kört sfc /scannow och "Windows Resource Protection did not find any integrity violations." Fortfarande ingen intenet åtkomst med ethernet kabel i. Vad kan det vara för fel? Vad finns det mer jag kan göra? Tacksam för svar!
  5. Tack för svar! Jag är inte så bra på det här. Vad exakt ska jag skriva i kommandfönstret för att köra en sfc /scannow? Kommer det att visa vad som saknas? Tack!
  6. Hej! Jag har en begagnad dator som jag inte får någon kontakt med internet på. Varken med ethernet kabel eller trådlöst via mitt trådlösa internet som fungerar på andra datorer i hemmet. Sätter jag i ethernet kabeln får jag en symbol med ett litet rött kryss och det står No connections are available. Är det något som min dator saknar som jag måste installera eller updatera och hur tar jag reda på vad det är för något? Tacksam för all hjälp jag kan få. :-)
  7. Hej igen! Nu har jag kört windows update tills det inte finns några rekommenderade updates att gör, vad jag kan se. När jag testar länken och uppdatering av intel grafikkort så säger den följande. Product Detected Intel® HD Graphics 3000 Current Driver Installed 8.840.7.0 A customized computer manufacturer driver is installed on your computer. The Intel Driver Update Utility is not able to update the driver. Installing a generic Intel driver instead of the customized computer manufacturer driver may cause technical issues. Contact your computer manufacturer for the latest driver for your computer. Jag får fortfarande blåskärm så som den jag visade tidigare så fort jag rör markören över IE ikonen nere på toolbaren när jag har IE fönster öppet eller om jag har för många IE fönster öppna. Mycket frustrerande. Har du någon idé om vad jag kan göra för att lösa detta? Eller är det ett fel på grafikkortet helt enkelt? TAcksam för svar! :-)
  8. Hmm.. det står fortfarande "Installing update 54 of 160" den är uppe i nio timmar nu.. men det ser ut som datorn jobbar cirkeln snurrar och prickarna efter rör sig.. så jag gissar att den jobbar hårt. Åker bort två dagar imorgon bitti, kan jag låta den stå och installera när jag är bortrest? Tack tacksamt emot tips.
  9. Tack Jag återställde datorn till fabriksinställningar i veckan så det är några uppdateringar att ta igen. Kanske var dumt men nu är det gjort... lär mig massor på det! Jag återkommer gärna.
  10. Tack för svar! Jag installerade uppdateringen som du länkade till men jag fick blåskärm ändå.. jag får det när jag för markören över IE ikonen på min toolbar längst ner på datorn. Senare kom det upp att det fanns windows update och att jag skulle stänga av datorn. Nu när jag har valt det så kommer installeringen till update 54 or 160 och så har det stått i några timmar nu. Cirkeln snurrar och datorn surrar så det låter som den jobbar. Kan det vara så att den har hakat upp sig? Ska jag stänga av datorn ändå? Tack tacksam emot svar! Försökte installera intels drivrutin oxå men fick ett felmeddelande.. ska försöka igen efter updateringen. mvh/A
  11. Hmm.. jag vet inte riktigt vad jag ska ta prtscr på det är liksom en rull-lista som inte ändras. Däremot så får jag lite då och då en blå-skärm med detta meddelande (se bifogad fil). Kan det hänga samman? Det enda jag har gjort nu är att jag har uppgraderat till IE11 med allt som kommer med det. Open office och Skype är de program som jag har lagt till. Tacksam för svar.
  12. Det gäller alla sidor som jag har testat..och det har pågått ett tag. Samma resulat överallt.
  13. För någon vecka sedan slutade Google Chrome att fungera. Jag har sedan dess ominstallerat min dator, jag har windows 7. Och gjort alla möjliga uppdateringar. Men jag får inte Google Chrome att fungera. Jag har sökt på lösningar men inget av det jag hittar verkar fungera. Öppnar jag ett Google Chrome fönster så ibland/ibland inte kommer min första sida upp som är Google. Klickar jag sen på gmail så händer inget. Väljer jag att söka efter ngt så kommer ordet inte upp. Det hakar upp sig helt enklet. Väljer jag på samma Google Chrome fönster att klicka på de tre strecken och sedan nytt inkognito fönster så kommer ett nytt inkognito fönster upp men detta fungerar heller inte. Däremot om jag går tillbaka till ursprungs fönstret Google Chrome så har då gmail kommit upp (om det var det jag klickade på) eller sökningen efter det ord jag skrev in i google sök kommer upp.. Alltså om jag vill komma ngn vart måste jag öppna ett nytt inkognito fönster varje gång. Det fungerar inte. Snälla är det någon som kan hjälpa mig att få igång Google Chrome. Jag tycker det är mkt bättre än IE. Tacksam för hjälp. A.
  14. Hej! Jag har IE 11 på min dator och listor fungerar inte. Ni vet när man ska välja alternativ ngnstand med hjälp av rull-lista. Dessa rullar fint ner och när jag väljer ett av alterativen så kommer det inte upp och sidan hakar upp sig och jag får stänga ner och öppna ny. IE 10 fungerade det. Jag har försökt googla mig fram till en lösning men tyvärr.. Jag är helt handikappad! Snälla någon som kan hjälpa mig med detta! Väääldigt tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...