Gå till innehåll

eltiro

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

eltiro's Achievements

(1/8)

  1. Jowa: har tyvärr inte kunskaper nog att läsa kod dessutom är det inte programmet i sig jag tvivlar på utan någonting med själva installationen. e-son: klantat mig har jag säkert gjort mer än vid ett tillfälle men man lär sig ju. Okunskapen försöker man ju råda bot på med hjälp av diverse forum.
  2. Önskar du hade rätt men det är inte bara jag som har detta problemet. I något av FFS forum, minns inte vilket, är det fler som klagar på Freefilesync. Burken är omstartad ett otal gånger, registret rensat och med hjälp av Spybot så är det för ögonblicket lugnt. Har hittat ett par gratis program Create Syncronicity och Synkron som jobbar ungefär som Freefilesync så jag är väl inte helt ställd. Tack för kommentarerna iallafall
  3. Har stängt av Spybot och provat men resultatet är PUPs som kommer från Freefilesync poppar upp och kräveratt bli installerade så Spybot blir nog kvar. Har dock hittat flera alternativ som liknar Freefilesync som jag håller på att testa. Det irriterande är att jag har batchjobb med Freefilesync som jag använt ett par år och nu blir det att börja från början. Skall oxo prova Robocopy, tack för tipset.
  4. Hjälper tyvärr inte. Spybot signalerar vilt för PUPs och blockerar.
  5. Freefilesync var suveränt ända tills man började lägga in adware i uppdateringarna. Har någon lyckats kringgå det otyget?
×
×
  • Skapa nytt...