Windowsanvändare

Medlem
 • Innehållsantal

  17
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Windowsanvändare

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Det finns en systemåterställningspunkt fast det står på en webbsida att det inte går att få bort virus på det sättet. Länk: http://superuser.com/questions/201468/can-system-restore-remove-virus-from-the-computer
 2. Hej! Jag kunde inte hitta mitt Microsoft Office och behövde programmet snabbt. Då valde jag att ladda ner en piratkopierad verison från TPB. Därefter sökte jag efter virus och hittade inga. Därefter så började jag installationen. Kort efter att installationen av en piratkopierad verison av MS Office började så blev ljudet jag lyssnade på i ett ljudprogram burkigt och ekade lite. Jag tog då bort det nedladdade programmet samt installationen. Efter installationen så blev dock alla ikoner för zip filer i utforskaren utbytta till svarta rutor. Datorn blev vid flera tillfällen väldigt långsam när d
 3. Jag loggade in med ett lokalt konto. Nu har jag prövat med ett Microsoft konto istället och då fungerar det att installera från Windows store.
 4. Hej! 1) Tinywall är inte en brandvägg utan det är bara ett program som förbättrar Windows befintliga brandvägg. 2) Jag stängde av Tinywall fast problemet kvarstod.
 5. Hej! Jag har ett problem som gör att jag inte kan installera appar från Windows store. Det står att "Datorn är inte ansluten till internet." efter att jag försöker installera en app. Jag har Tinywall installerad på datorn. Det jag har försökt med är att tillåta "C:\Windows\WinStore\WSHost.exe" i både Tinywall samt Windows brandvägg samt processen som är Windows store i Aktivitetshanteraren. Trots detta så kvarstår problemet. Hur ska jag göra för att kunna använda Windows store?
 6. Hej! Idag så försökte jag installera ett program så kom det upp en popup från Windows. Det stod något om att det inte går att ansluta för att se ifall programmet är säkert. Vad heter det här systemet som kollar program genom internet i Windows 8.1?
 7. Jaha. Fast jag har ju skrivit ut kanske 20 sidor och den ska klara 2600?
 8. Hej yvkmug! Jag tog ut tonerkassetten och skakade den. Sedan skrev jag ut en test sida. Den såg helt bra ut och tydlig. Tack för hjälpen.
 9. Hej! Jag har en Brother svartvit laserskrivare som jag satte in en ny tonerkasset med hög kapacitet (2600 sidor) i Januari 2014. Idag när jag skrev ut en sida svartvitt så var en del av texten svag och otydlig. Det har hänt de tidigare 3 utskrifterna också. Varför är det så svag utskrift på vissa ställen? Kan det vara någon annan del av skrivaren som måste bytas ut (minns att det fanns något annat)?
 10. Hej! Jag har en dator vars lagringshårddisk på 2 TB har börjat hänga sig och försvinna från datorn. Så den har jag kopplat ut nu. Fast denna tråd gäller ett annat problem. Jag försökte bränna en linux dist på ungefär 4 gb till en DVD skiva med programmet Infrarecorder. Då fick jag den varningen som är bifogad på bild till tråden. Vad betyder denna varning? Jag tänker att det kanske är något fel med moderkortet som har gjort både att min 3 år gamla hårddisk är trasig samt att detta hände. Vad tror ni om det? Edit: Nu så försvann min DVD läsare från datorn. Varför försvann den för? Allt
 11. Jag har läst länken och klickat mig vidare. Det jag lärt mig är att GSM samtal kan avlyssnas med radiomottagare (länk) och att man bör använda Antivirus + Antimalware + Antiexploit (forumlänk post 2). Så jag har installerat gratisversionerna av Malwarebytes Antimalware och Antiexploit på min dator. Ifall man använder Linux så slipper man antivirus/antimalware/antiexploit som jag försått det och då är det mindre processer igång på ens dator vilket gör att den drar mindre ström.
 12. Okej då vet jag. Nej, det har jag inte. Vet någon vad endast ett Nvidia 210 kort drar i watt och är ni säkra på att det klarar HD film? Edit: Jag har beställt ett Nvidia 210 nu.
 13. Hej Jag har ett gaming grafikkort som drar 110w i Idle. Detta har jag räknat ut kostar 558 kr per år ifall jag har datorn igång 10 timmar om dagen. Nu vill jag skaffa ett strömsnålt grafikkort. Det är så att jag inte spelar datorspel nu och eventuellt så kan jag väl sätta in mitt gaming grafikkort om det nu behövs någon gång. Nu undrar jag vad för grafikkort jag skulle kunna skaffa som drar lite ström i idle och klarar av att strömma hög kvalitets videofilm från webbläsaren samt visa DVD/Blueray filmer? Länk: http://www.alltomspara.se/kalkylator-elkostnad