Johnny48

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Johnny48

 • Rank

 1. JoWa: OK. Jag har avinstallerat Adobe och ska ändra plugins i Chrome.
 2. si3rra: Jag har aldrig fått upp sidan med slutanvändaravtalet efter att ha installerat Adobe
 3. Jag får samma besked på en Windows 7, Windows 8.1-dator och en Mac.
 4. När jag klickar på ett PDF-dokument i webbläsaren (Chrome) får jag det här meddelandet och jag vet inte hur jag ska gå vidare. "Adobe Reader Innan du visar PDF-dokumentet i den här webbläsaren måste du starta Adobe Reader och godkänna slutanvändaravtalet. Avsluta och starta sedan om webbläsaren." Jag har Adobe Reader 11 öppen och vad som menas med "godkänna slutanvändaravtalet" förstår jag inte. Har någon därute bland er stött på det här problemet, och hur löste ni det i så fall! Jag är supertacksam för svar och tips!
 5. Tack för all hjälp, govänner! Nu ger jag hur som helst upp! Jag har installerat väderstationsprogrammet (Weather Display, om någon skulle vara intresserad) på min gamla HP-laptop och den verkar lyda användaren när det gäller energiinställningar... Så - ASUS - där finns nog något ruttet i inställningarna...
 6. Det är inte någon laptop-maskin, utan en "all-in-one" ASUS All-in-One PC ET2321INTH Core i7 1.8GHz 8GB 1155.072GB HDD.
 7. Jag har ställt om till 5 minuter. Bildskärmen släcks ändå inte, varken efter 5 eller 10 eller .... minuter. Jag kör Windows 8.1 by the way.
 8. Tack e-son! Dina tips verkar funka när det gäller att hindra datorn från att gå i sleep-mode, men jag skulle ju gärna vilja att skärmen slocknar efter ett antal minuter. Har ställt in 2 minuter i energisparmenyn, men det hjälper inte. Skärmen står på timme efter timme.
 9. Jag har en väderstation som ska skicka mätvärden från datorn 0-24h. Jag har därför ställt "Försätt datorn i strösparläge" på Aldrig, men trots det så slutar datorn leverera väderdata efter ett antal timmar. Finns det något ytterligare jag kan ställa på något sätt i Windows? Samtidigt vill jag ju att skärmen ska släckas efter någon tid och inte stå på nätterna igenom. Detta fixar jag inte heller. Tips, någon?