Gå till innehåll

pfante

Medlem
  • Innehållsantal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av pfante

  1. Får pröva det Olle Bull rekommenderar men det får bli i morgon om ingen annan kommer med ett bättre förslag innan dess.
  2. Har nu kontrollerat om KB 3004394 kunde vara problemet men det verkar som att KB 3024777 som windows lagt ut på windows update för att avhjälpa felen från tidigare nämnd fil redan installerats via en uppdatering från 20141214. Problemet kvarstår alltså.
  3. (Ganymedes) Uppdaterade för fem dagar sedan och startade om datorn efter detta varav felet uppstod och vid närmare kontroll kan jag nu se att exakt den filen du uppgav har installerats på datorn. Får se om det går att få någon rätsida på detta efter att ha läst färdigt sidan du länkade till.
  4. (Cecilia) Hittade rstrui filen då jag angav sökvägen. Har inte hunnit testa övriga förslag än men hoppas något hjälper. Tack för tipsen.
  5. Skriver jag fel lösenord så står det att jag angett fel lösenord när uac kommer upp. Då jag däremot anger rätt lösenord står det antingen 1 som jag skrev tidigare att rstrui filen saknas 2 dialogrutan stängs och ingenting händer 3 det går inte att utföra åtgärden jag begärt utan vidare förklaring Någon bör väl ha varit med om liknande problem någon gång eller?
  6. försökte nu även att ladda ner ett program typ dll nånting för att få en ny rstrui fil men det går ju inte att ladda ner heller utan att behöva ange administrationslösenordet. Är helt låst så jag behöver verkligen hjälp. Tacksam för alla råd
  7. Jag försökte med det du föreslog men då vill datorn att jag anger adminlösenord och det fungerar som sagt inte. Det kommer upp en ruta där det står "det går inte att hitta filen D:\WINDOWS\system32\rstrui.exe" Har någon ett annat förslag? HJÄLP
  8. Jag försöker att logga in på mitt administratörskonto men får då svaret att user account Control inte är tillgängligt och loggas direkt ut igen trots att jag anger rätt lösenord. Då jag loggar in som vanlig användare går det bra, däremot går det inte heller då att göra ändringar som kräver administratörsbehörighet. Det verkar som att något hänt med uac. Finns det något man kan göra? Nu kan jag inte ändra eller ta bort en enda fil på datorn.
×
×
  • Skapa nytt...