Gå till innehåll

HighlanderTess

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

612 profilvisningar

HighlanderTess's Achievements

(1/8)

  1. Ber om ursäkt för krångel. Jag testar saker under tiden jag skriver här... Men nu är jag tillbaka på ursprungsbesväret. Rutan där det efter några sekunder står "Svarar inte".
  2. Lyckades hitta filen bland nedladdade program på min dator istället. Nu är dock problemet att outlook inte har en pst-fil. Hur skapar jag en? Programmet startar inte.
  3. Jaha... där sket sig allt. När jag ska installera om så står det att jag inte har Office på mitt konto. Använder produktnyckel, men samma sak står ändå.
  4. Den låg kvar. Ska testa att ta bort och installera på nytt. Inga andra varianter av Outlook på datorn,
  5. Bifogar en bild på hur det ser ut när jag startar Outlook. Först ser det ut att ladda, men efter 10 sekunder står det "Svarar inte". Jag har testat att installera om programmet flera gånger, jag har kört reparationsverktyg, jag har låtit det stå många gånger och som längst stod programmet i en timme utan att "Svarar inte" ändrades. Frustrerande... Vad kan jag göra mer?
  6. Testat flera gånger och som längst fick det stå 20 minuter utan att något hände :-/ Jag antar att jag kan fortsätta försöka och låta det bara stå.
  7. Efter att första problemet löste sig med Outlook så kom nästa. När jag startar upp programmet nu så står det bara ett tag utan att det händer något och sedan kommer texten "Svarar inte" upp vid titeln. I rutan står det "Förbereder Outlook för användning. Den här engångsuppgraderingen kan ta några minuter." Hjälp :-S
  8. NU funkar det äntligen! Jag avinstallerade allt en gång till, installerade om. Valde standardprogram och testade att klicka på en fil. Det gick! Vet inte varför det inte funkat övriga gånger då jag följt samma procedur alla gånger.
  9. Blir smått tokig på detta. När jag gick in på användarkonto så kan jag klicka och öppna word och excelfiler direkt, men inte då jag är inne på mitt administratörskonto.
  10. Har redan gjort det, flera gånger. Samt kontrollerat att det inte finns någon äldre version kvar på datorn o.s.v. Vi har uppdelat i administratörskonto och användarkonto på Windows 8.1. Kan det påverka om det ligger kvar någon äldre version eller någon fil på användarkontot även fast det är ändrat på administratörskontot?
  11. Jag har testat att reparera och jag har valt standardprogram för att öppna filerna. Ikonerna på filerna ändrades till de nya, men de går fortfarande inte att öppna. Det snurrar en blå cirkel i cirka 2 sekunder, men sedan händer ingenting när jag klickar på dem.
  12. Hur kommer det sig att jag får detta felmeddelande när office-paketet är nyinstallerat? Har försökt avinstallera och installera om flera gånger, har startat om datorn, har sett till att jag inte har någon äldre version av office kvar på datorn o.s.v. Se bifogad fil för felmeddelande.
×
×
  • Skapa nytt...