Gå till innehåll

Lenovo W8

Medlem
  • Innehållsantal

    46
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Kvinna

Lenovo W8's Achievements

(2/8)

  1. tack försvar då men vill ändå tilläga att den andra datorn har inget moderkortsfel iaf
  2. nej jag har en windows 7 Hp laptop & en windows 8.1 laptop men dom har ej samma problem så det var ju dumt att slå ihop dessa trådar tycker jag. för w7 laptopen har börjat sega & kan ej göra nån återinstallation alls på så där vet jag ej felet på dn. den andra w8.1 laptopen har jag fått nåt knasigt fel på där meddelande om att nåt är fel med moderkortet hur det nu kan bli det när datorn är ganska ny då jag köpte den i maj. så jag satte dessa frågor om mina laptopar med olika system varsin tråd men fick tydligen inte ha det
  3. nej det bara poppad upp i en sån där ruta som man brukar få meddelanden i så jag kollade det du skrev & ser inget konstigt där heller.
  4. ok men datorn köpte jag förra sommaren iof men har strulat förut
  5. Laptopen är rätt ny köpte den i Maj i år så det är tråkigt att det ska börja strula nu. Vad det är för fel på moderkortet vet jag ej eftersom det ej stod i meddelandet som kom upp. det kan jag kan hjälpa till med är att säga att jag kör McAfee virus program om det kunde vara till någon hjälp.
  6. min HP laptop med Windows 7 i har blivit konstig,har försökt med fabriksåterinstallationer osv men utan att den blivit hjälpt. den går segt o sen så händer det att man ej får fram sidor man söker pga av att datorn går så långsamt häromdagen skulle jag göra en fabriksåterinstallation på den men får meddelande om attjag ej kan göra någon utan måste vända mig till dator tilverkarna HP alltså för hjälp. jag fattar ej vad som hänt alls ,har ej tagit bort nån fil eller så ur datorn medvetet iaf som kunnat gjort felet. har försökt felsöka på olika sätt men inget fel där fast det är fel nånstans så nu vet jag ej vad jag ska göra
  7. min dator har plötsligt blivit seg & låser sig osv. Har Window 8.1 den tar lång tid på sig att ta fram en sida man sökt sen när man sökt en sida så kan det ofta hända att sidan inte ens blir hämtad utan datorn skiter liksom i att hämta fram sidan. sen andra saker som ej funkar jämt. internet explorer är segt med sen när man skriver in där så tar ej alltid bokstäverna så jag gick över till Google Chrome men det strular med. söker långsamt eller skiter i att ta fram det man sökt osv. men nu mitt i allt kom ett meddelande upp att det var något fel på moderkoret men det stod inte vad det var för fel. Kan man felsöka ett moderkort så man kan reparera eller se vad det blivit för fel på det ?
  8. först stod det nåt om att enhet blivit inaktiverat men fick ej fram det igen så jag vet ej hur man kan fixa till det. gick in på enhetshanteraren men där syns inga fel men som du säger så kan det vara nåt som ballat ur som går attaktivera igen bara man vet var man går in nånstans & gör det.
  9. hat gjort det o det är en ny dator så det vore konstigt om den har pajat
  10. nåt skumt har hänt mitt ljud i hörlursuttag, nu när jag stoppar in kontakten till mina hörlurar i min dator så får jag inte ljudet till dom utan ljudet hörs som vanligt i datorn precis som jag kör utan lurar. har kollat allt men hittar ej felet vad kan det bero på att det blivit så här? ingen drivrutin saknas inget fel i enhetshanteraren heller så jag har gått bet på detta nu gjorde en vanlig återinstallation men den hjälpte ej. har windows 8.1 system & en Lenovo B50 laptop om det är till nån hjälp. har även provat andra hörlurar men samma fel där så det hänger ej på hörlurarna
  11. Tack men dessa är redan nerladdade i datorn men ändå kommer medd upp om att PCI-enhet drivrutin ej är installerad
  12. jag har nu fått meddelande i min laptop med Windows 8.1 (64 - Bit ) Lenovo B50 där det står att jag inte har PCI - Enhet drivrutin installerad på min Dator. PCI - enhet har ingen drivrutin installerad. Någon som kan hjälpa mig med att tala om hur man får den installerad? har kollat på Lenovos sida men vet ej riktigt vad jag ska leta efter ang. detta med PCI - Enhet.vet ej vad för drivrutin som ska installeras där.
  13. Tack för hjälpen men fann ej detta hål på sidan av min dator.
×
×
  • Skapa nytt...