Gå till innehåll

Taxileffe

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Om Taxileffe

  • Födelsedag 1941-01-01

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Ronneby via Stockholm

Taxileffe's Achievements

(1/8)

  1. Jag vet inte om jag känner mig lite smålurad. Det beror på om min clean install jag gjorde formatterade hårddisken. Jag vet inte om den gjorde en snabbformattering. Jag hade 8.1 med Media Center, och vad jag förstår kunde jag ha fått Windows DVD Player via Update, om jag hade upggraderat. Jag citerar Answers från MS: If you perform a clean install by formatting your disc rather than upgrade, you will not get the free app.
  2. Försökte skriva ut en e-faktura från Telia via Handelsbanken. Gick inte. Men det gick bra från IE.
  3. Brukar det inte hjälpa med att klicka på ljudikonen och dra lite i regeln! Men nu får jag tacka för råden att bränna en ISO och sedan göra en "clean". Gjorde så, och allt flöt på bra, även aktiveringen. Total tid c:a 2tim 45min. Enda bakslaget - so far - var att min HP-printer LaserJet P1005 inte fungerade. Förra gången tog det över 10 månader innan HP fick fram en drivrutin till W8. Jag försökte lura HPs automatiska sökfunktion - som jag samtyckt till att installera - att den hade fel, och att jag i själva verket körde W8.1, när den påstod att jag hade W10. Den gav sig till slut och jag laddade ner drivrutinen till W8.1 64-bitars. I tro att jag hade vunnit, gjorde jag en provutskrift från WordPad, och där stod med svagare skrift att jag borde ändra produktnyckel eller uppgradera Windows. Sen följde lite avtalsvillkor. På nästa utskrift var den texten borta lyckligtvis. Hittills verkar allt bra, även om det verkar som om jag får använda sökfunktionen ofta, t.ex. för att hitta Update. Håller med om att man alltid skall köra en "clean". Man undviker en massa "Åtkomst nekad". Det har hänt mycket sedan Dos6 och Windows 3.1.1
  4. Hej! Jag var först tveksam till denna sajt, eftersom jag trodde att den ville söka igenom datorn, men sen såg jag att Cecilia var med, och då blev jag lugn.
  5. Det var raskt svarat, tack för det. Jag har läst många goda råd, men ingen har förklarat vad som misslyckats, och varför. Har något misslyckats, vill man ju veta vad man kan göra åt detta.
  6. Hej! Är ny på detta forum. Försöker uppgradera till 10:an, och har nu 17 misslyckade försök i Update. Jag förstår att det tar tid när 190 miljoner maskiner står på kö, men min fråga är helt enkelt: Vad är det som har misslyckats? Kan jag ta bort något, t.ex. en drivrutin?
×
×
  • Skapa nytt...