Gå till innehåll

gusnan

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

gusnan's Achievements

(1/8)

  1. Tackar! Dock så har jag redan 17 GB ledigt i den virtuella maskinen. Jag skall gå igenom länkarna du gav ikväll och försöka igen.
  2. Löste problemet ovan (Jag gissar att det var för att jag ändrade i Virtualbox så att min Win7-maskin som uppgraderas står som en Windows 10-maskin i Virtualboxen). Men sedan, mer problem: Jag kommer en bit under installationen som har kört på med blå helskärm, men sedan stängs och jag blir presenterad med en dialogruta: "Something happened" "Windows 10 installation has failed". Sanslöst informativt.
  3. hmm, installationen började ju åtminstone, men jag stötte på patrull igen - se bild: http://www.gusnan.se/windows/virtualbox_windows10_error.png
  4. Stort tack! Det verkar fungera om man använder en ISO för uppgraderingen.
  5. Hej! Finns det någon omväg för att uppgradera en virtuell Windows 7 Home Premium (som körs under Virtualbox 5.0.6 r103037 på en linuxmaskin) till Windows 10 - fullt laglig Windows 7, jag får Get Windows 10 fönstret, men där säger den och så jag antar att faktumet att jag kör det virtuellt under Virtualbox är enda hindret. Tips, idéer, lösningar skulle uppskattas.
×
×
  • Skapa nytt...