W 8.1 Marie

Medlem
 • Innehållsantal

  13
 • Gick med

 • Besökte senast

Om W 8.1 Marie

 • Rank

Senaste besökare till profilen

536 profilvisningar
 1. skaffade mig en MP3 spelare & försökte koppla den till min laptop förr att ladda ner musik till den. Men där kom det upp att den ej kunde kopplats då MP3 spelaren ej kunde ha 0.3 utag ang usb utan ska vara 0.2 usb , stod att jag skulle ändra det , men hur kan jag ändra inställning så jag kan få min MP3 spelare installerad?
 2. jag ser bara en svart skärm med HP loggan , men inget händer
 3. nej funkar inte för mig iaf när jag har tetat det ,händer ej nåt. eftersom fabriks återinstallationen ej funkar att göra när man går in i system inställningen i själva lappen så tänkte jag att det kanske funkade på annat sätt.
 4. är det någon som vet vart hålet sitter för fabriksåterinstallationen på Hp 635 Laptop ? jag har kollat runt den men kan ej finna det ,men det brukar oftast finnas på dom flesta datorer
 5. jag sparade länken man fick då den var gratis så klart & det var det många som gjorde då & på så vis går det att uppgradera w10.
 6. jag har kvar gratis versionen av W10 som fungerar men min hp dator 635 med W7 är seg o har ej alla system filer så den krånglar tror jag har tömt så mycket det går i C men det hjälper ej.
 7. hur får man tillbaka återinställningspartitionen på windows 7 home premium (HP 635) såg att det stod i HP recovery manager att den blivit borttagen. Kan det vara den som gör att jag ej kan fabriksåterinställa eller system återinställa denna HP635 dator med w 7 ?
 8. fick inte med nån skiva alls när jag köpte denna hp som helt ny,kan ju inte heller köra recovery då det saknas system filer för datorn svarar med att det inte går att köra recovery pga att det saknas systemfiler. Har provat att köra W10 uppgradering men funkade ej då det tog för lång tid med dess uppdateringar där men den stod på i 5 timmar.
 9. har en HP 635 laptop med Windows 7 Home Premium som jag inte längre kan systemåterinstallera / fabriksåterinstallera , då det poppade upp något om att det fattades systemfiler så det inte går att göra nån typ av ominstallation på den. Men försökte göra en uppgradering av Windows 10 & allt gick bra fram till den kom till installera uppdateringar där uppdaterade det men stod minst på i 2 timmar utan att det blev klart , alltså tog tid så jag blev tvungen att avbryta w10 installation av uppdteringarrna. ( har trådlöst modem) men kan man få w7 programmet uppg
 10. Hur säkerhetskopierar man W8.1 innan man uppgraderar W10 ?