Gå till innehåll

Torbjörn Aronsson

Medlem
  • Innehållsantal

    51
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Allt postat av Torbjörn Aronsson

  1. Nej jag dolde den så jag slipper se den. Det är Nedladdningsfel - 0x80070643
  2. Det gör jag inte på denna burken då den snart ska uppdateras till en snabbare processor m.m. Tack för svaret!
  3. Alltså jag vet inte ens vad den gör och ja den installeras ju inte. Visst kan jag starta en ny tråd men då ovanstående säger att jag måste installera om datorn så blir det nog inget sådant. Det är en gammal burk som ska uppdateras inom en snar framtid så det får nog vara. Tack för all hjälp!
  4. Hur skapar man en sådan? Om windows update förutsätter att man har en sådan så varför skapar inte windows en sådan vid installation?! Så jag kommer inte att få på KB5034441 fören jag har en sådan?
  5. eh ... återställningspartitionen ... vad är det? Jag trodde det var vad man hade ledigt på C där uppdateringen installeras...
  6. Tack Cecilia jag körde det där dölj visa programmet. Men det stör mig att en uppdatering inte har funkat. Men jag dolde den så länge.
  7. Ja jag tog bort den gamla HP skrivaren och startade om men det är samma fel ändå. Är det ett program att installera sista länken?
  8. När jag började med detta så hittade jag en gammal LaserJet HP 4L som skrotades för länge sedan. Tog bort den och startade om men får samma meddelande hela tiden ändå. Nu har jag ingen skrivare som inte är aktiv och används i listan. Så jag blir inte klok på vilken skrivare detta är som jag inte kan hitta.
  9. Hej Får nedladdningsfel på "Printer 6" men vet inte var den är så jag kan ta bort denna så jag slipper felet.
  10. Ok, jag hittade en sak igår som vi ska testa idag och det var i NASen.
  11. Detta felmeddelande fick min kompis från sitt ftp program på annan ort i Sverige.
  12. Hej Vi har pillat lite med ftp åtkomsten till min NAS idag men det tog stopp vid: Status: Ansluter till min.ip.adress.här.234:21... Status: Anslutningen etablerad, väntar på välkomstmeddelande... Status: Initierar TLS... Status: TLS-anslutning etablerad. Status: Inloggad Status: Hämtar kataloglistning... Status: Servern skickade ett passivt svar med en adress som inte är routningsbar. Använder serveradressen istället. Kommando: MLSD Fel: Dataanslutningen kunde inte etableras: ETIMEDOUT - Tidsgränsen för anslutningsförsöket överstegs. Var ska man felsöka här? Routern eller NAS-inställningarna. Vad är det den inte kan göra efter den har loggat in.
  13. Hej och tack, jag gjorde det men får bara en sida som ser ut så här då:
  14. Skulle skapa en ftp åt en kompis som jag delar en del filer med. Så jag konfiggade en åtkomst i min NAS. MEn när jag skulle kolla så porten var öppen i routern så fick jag följande meddelanden. Vad ska man göra här och vad är det som har hänt. Det är ju inte jätteofta man är inne i routern längre...
  15. Tack den sparar jag, jag redde inte ut den andra. Fattade ingenting och kunde inte ens använda sidan. Så tack!
  16. Hej Jag skulle behöva lite åsikter och hjälp att få till en översättning jag håller på med. Nej jag tjänar inte en krona på det. Läs: "Hot" means the mouse is over the control (or something like an item within a list control), and the thing it's over is highlighted. Ordet här är Hot som ska översättas till något begripligt på svenska. Jag har förslaget "flytmarkerad". Någon som hade förstått det sambandet i ett program? Torbjörn
  17. Tack det var en riktigt bra förklaring.
  18. Tack jag hittade också den men jag förstår inte vad sandbox och annat är så jag tänkte någon här kunde vara lite pedagogisk och ge en kort enkel förklaring på vad det är.
  19. Hej Vad är det som visas här under namnet portablebaselayer?
  20. Hej Min pojks spelmus Razor Deathadder Elite är nu kass och ska bytas ut mot en ny Deathadder v2. Jag reagerade på dpi på dessa och fick reda på att han ändå inte använder 16000 som den han har nu klarar för jag tog den nya med 20000 i dpi som en ny ersättare. Jag trodde detta gjorde spelandet bättre och mer exakt när man siktar. Men muspekaren går så snabbt så man får ställa ner den på det lägsta för att hinna med. Kan någon förklara för mig meningen med en högre dpi som i v2 och vad man ska ha det till?
  21. Ja det blir förmodligen en Samsung för jag har haft två nu som har levererat bra och länge.
×
×
  • Skapa nytt...