Gå till innehåll

John Eriksson

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

John Eriksson's Achievements

(1/8)

  1. Hej. Jag hade startat i felsäkert läge med nätverk. Kopplade datorn till min router med en kabel. Det fungerade då jag kunde läsa mail och besöka hemsidor. När jag kör winver så står det där dels Version 1511 (Os-version 10586-494) samt att produkten är licencierad "Enligt licensvillkor för programvara från Microsoft" till John HP (datornamn). Så varför krånglar det när jag är i felsäkert läge med nätverk. Mvh John Eriksson i Bollnäs.
  2. Hej. Ser i Winver att "Anerversery update" inte har lyckats då den tydligen skall ha version 14393 och i min dator är det version 10586.494 Har försökt köra "Anerversery update" i felsäkert läge men då stannade uppdateringen av och krävde en verifiering av licensen. Gåtr det att verifiera licensen i felsäkert läge, hur gör jag då. Mvh John Eriksson i Bollnäs.
  3. Hej. Hittade denna "Annerversery uppdatering" i förrgår kväll. Har kört denna uppgradering men problemet finns kvar. Kan dock inte verifiera om uppgraderingen lyckades då det inte går att köra "Winver.exe" för att se om uppgraderingen har lyckats. Det stod något om att versionen skulle ändras från 10586 till 14393 efter Anerversery update. Oavsett om jag kör Winver från ett dos fönster som administratör eller. direkt från "Kör" i Win 10. Kanske skulle prova att köra Winver i felsäkertläge. Skall let rätt på hur man startar i felsäkert läge och köra Winver därifrån.
  4. Hej Andreas. Startmenu.diagcab säger inget om vilka program/appar som är felinstallerade. Provade med att göra en ny användare genom att gå in på hantera konton/lägg till ny användare. Men där kom jag inte vidare. Hände inget när jag klickade på "lägg till ny användare i Datorinställningar". Finns något annat sätt att göra detta på, var jag på rätt ställe. Jag kan inte söka i kontrollpanelen, inte söka i Windows sökrutan. Verkar ha svårt att få flera "genvägar" i start menyn att fungera. Mvh John Eriksson i Bollnäs.
  5. Hej Andreas. Tack för ditt tips. Har kört detta Winver.exe och fick ett svar som så. Version 1511 (OS-version 10586.494) så jag antar att det är den version du mennar. Har hittat ett litet program som heter startmenu.diagcab på Microsoft hemsida. Detta program säger "Obligatoriska program har inte installerats korrekt". men programmet kan inte åtgärda felen. Skulle då vilja köra Windows update för att i bästa fall ersätta dessa program som inte installerades korrekt med nya korrekta program. Men hur hittar jag detta Windows update. Söker jag "Windows Update" i kontrollpanelen så får jag inga träffar alls. Finns något annat sätt att köra igång Win update. Mvh John Eriksson i Bollnäs.
  6. Hej. Är ny på detta forum hittade hit genom att jag läste en tråd på ett annat forum där det skrevs varmt om Alltomwindows.se så jag letade hemsidan för att se själv. Har en HP dator 64 bitar med Win 7 pro från början. Uppdaterade till Win 10 pro dagarna innan denna gratis uppdatering slutade gälla. Har nu fått problem med att det inte händer något när jag klickar på Win symbolen längst till vänster i startmenyn. Högerklickar jag på den knappen så får jag denna meny. som innehåller en del genvägar tolkar jag till vissa saker. Har provat med att starta datorn i felsäkert läge men problemet försvinner inte. Vore mycket tacksam för lite tips på vad som kan avhjälpa problemet.
×
×
  • Skapa nytt...