Gå till innehåll

dragontrumpetare

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av dragontrumpetare

  1. Hej, Har fått ett problem som jag inte kan finna något som helst svar. Har rapporterat till Google och Youtube att kommentarsfältet varken går att läsa eller skriva i, för de läses inte in. Jag har också testat Opera, Chrome och Edge för att se om någon webläsare ger mig tillgång till kommentarsfältet. Men inget funkar. Det konstiga är, att de funkar hur bra som helst i min Chromeläsare i mobilen. Någon annan som har liknande problem med youtube? Det enda som funkar är att spela upp videoklipp. MvH Jerry
  2. Har samma problem, men har inte skrivbordsversionen utav skype utan app-versionen. Det lustiga är att allt verka vara som det ska, samtidigt när jag stänger ner datorn, så dyker denna varning upp.
  3. Hej, Vete fankens vad som hänt. Mitt Realtek High Definition Audio-kort som då är inbyggt i min MSI-dator. Även om jag kopplar in hörlurar direkt i datorn så finns detta metalliska ljud. Vad är det som är fel. Har uppdaterat till senaste drivrutiner. Uppdatering: Ber om ursäkt för onödigt inlägg. Om ni kan deleta inlägget vore det bra, för löste problemet. Men om någon annan skulle få ett liknande problem med det inbyggda ljudkortet, så är det med stor sannolikhet att ni måste uppgradera Nahimic 2 mjukvaran.
×
×
  • Skapa nytt...