Gå till innehåll

Tore Andersson

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Tore Andersson

  1. Vid uppgradering till Windows 10 försvann skrivbordet som startskärm. Det finns i utforskaren men jag vill ha det som skämbild. Jag har också haft ett kort lösenord på fyra tecken men detta försvann i mittt försök att få tillbaka skrivbordet och Windows "tvingade mig" att ändra lösenordet till ett långt sådant. Hur kan jag lösa dessa båda saker?
  2. Det blir ingen fyrkant (bara två) och så har det varit sedanjag laddade hem Windows 10
  3. Jag noterar vad du skriver. I min tyvärr uppgradering till Windows 10 så funkar det inte så. När jag trycker på det som är 2 små fyrkanter (som jag alltid gjort i alla tidigare versioner av Windows) så händer ingenting. De båda andra krysset och strecket funkar som det ska??? Men som sagt inte de små fyrkanterna. Vad kan jag göra då?
  4. Jag försöker förgäves göra detta men lyckas inte. Var ska jag dra? Varför har Windows överhuvudtaget kvar de mittersta symbolerna med försoring och förminskning när det inte går att klicka på symbolen?
  5. I tidigare versioner av Windows kunde man med hjälp av "förminskningsknappen" längst upp till höger få flera dokument sida vid sida på skärmen. Knappen finns kvar men det händer inget när man klickar på den. Hur gör man då nu??
×
×
  • Skapa nytt...