Gå till innehåll

Anmaost

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Anmaost

  1. Har en några år gammal Toshiba laptop som är helt tom.Skulle ha W10 i den men den finns inte på skiva.Hur kan jag få W10 i denna okopplade tomma dator??? Tacksan för svar
  2. Anmaost

    Ljudproblem

    Enligt info i datorn fungerar mikrofon och allting med ljud korrekt.Men det gör det inte.Datorm gel ifrån sig ett pipande ljud och jag hör omkringljuden dvs alla ljudhändelser runt datorn .Det går att spela in t.ex. musik i W10-s ljudinspelare och det går att spela upp CD men pipljudet och omkringljudet följer med. Frågan är vad är orsaken till pipljudet i datorn och omkringljudet och hur kan de stoppas? Tacksam för svar.....Anma
  3. Backup-en sköts automatiskt och läggs på E-disken.Och jag säkerhetskopierar vad som är möjligt själv på externa devises. Vad som finns i den aktuella D-diskens "Annat" har fortfarande inte kommit fram men jag antar att det är systemfiler som man får inte röra.Det konstiga är bara att datorn är ganska ny men denna "Annat" har fyllts på på ingen tid och i sista tiden blev denna "Annat" rödmakerad också.Men man får se vad händer när den fylls helt.
  4. Ingen skillnad i Diskhantering och i Utforskaren. Är säkerhetskopior samma som back up? B
  5. Efter att jag har hittat stället där man kan ändra Power Shel till Kommandotolken och därefter följt den angivna vägen kom upp följande:
  6. Jag följde rådet och det blev en intressant resa men utan resultat ang D-disken.Om jag inte fattar fel så är det C-disken som blev scannad. De sidor som kom upp:
  7. Det tar lite tid att komma gå framåt , jag måste nämligen kolla upp vad vart enda för mig nytt ord i datorvärlden betyder.Men jag hittar ingen info om den föreslagna bokstavskombinationen.Vad händer om jag följer förslaget???
  8. Ingen aning vad chkdsk/diskkontroll på D partionen är,den låter som kinensiska för mig.
  9. Den föreslagna vägen att se innehållet i den nästan helt fylld "Annat" på D-disken leder till samma resultat....där står "ingen mapp att visa"".Materialet på denna disk är tydligen inte bara gömt utan hemligt också.Jag undrar var kommande hemligheter skall gömmas när D-diskens "Annat" fylls helt,skall datorn pajjjjja?
  10. Diskhanteringen ser ut så här och i denna innehåller D-disken "primary partition", men jag vet inte vilka mappar ,filer eller annat som partitionen anser.Det som oroar mig är att det finns bara 1% ledig plats .Vad händer om platsen tar slut?
  11. D-disken står i utforskarens högra sida och när jag dubbelklickar på den står där att "denna mapp är tom". Men den är ju nästan full,med vad?
  12. Mitt eg. problem är ev. platsbrist.Har 3 diskar i datorn,C,D och E-disk.Problemet,som jag (som är amatör) ser är att D-disken som innehåller bara "Annat" är nästan helt fylld och den har blivit rödmarkerad.När jag klickar på "Annat" så står där att det finns inga mappar att visa .Men den är nästan fylld.Med vad? och vad händer om den fylls helt? vad måste eller bör jag göra?
  13. Hej! Är ny i klubben och börjar medlemskapet med en fråga. Har Microsoft Edge,Chrome och Internet Explorer i min dator och alla dessa tar plats.Skulle gärna ta bort I Explorer men vet inte hur.Vore tacksam om någon kunnig skulle kunna hjälpa. Tack Ann
×
×
  • Skapa nytt...