at1981at1981

Medlem
 • Innehållsantal

  5
 • Gick med

 • Besökte senast

Om at1981at1981

 • Rank

 1. Hejsan! *** Jag har gjort ett test att skapa 4 kalenderkategorier och skapat olika kalenderhändelser under hela oktober där de fyra olika kategorierna används! Kalenderbehörigheten är inställd på "Granskare" och under "Läsa" har jag valt "All information". *** En medarbetare kan sedan öppna denna kalender och få upp den i sitt Outlook-program och se mina kalenderhändelser som jag skapade i de olika kategorierna! Men problemet är att medarbetaren inte kan filtrera vilken eller vilka kategorier som denna endast vill se. (Visa -> Vyinställningar -> Filtrera -> Fler alternativ -> Kategorier) För mig syns mina kategorier tydligt i listan inkl. Microsoft egna kategorier som heter Blå, Grön, Gul, Orange och Röd kategori men min kollega ser bara Microsofts förvalda kategorier. --> Finns det inget enklare sätt att välja vilka kategorier man vill se så man inte behöver gå igenom en massa menyer för att välja kategorier? MVH at1981 !!
 2. Hejsan! Operativsystem: Windows 7 Jag har kopplat in en extern hårddisk till datorn via USB-porten! Den syns inte i Utforskaren och då kan jag inte heller komma åt filerna i den. Däremot syns enheten i "Enhetshanteraren" men även när man väljer "Säker borttagning av maskinvara ..." Modellbeteckningen på den externa hårddisken är "WD My Passport 25E1 USB Device" Hur skall jag göra för att kunna komma åt filerna som finns på hårddisken? MVH at1981 !!
 3. Hejsan! http://www.freeinfosociety.com/media/pdf/2901.pdf I det dokumentet (se länk ovan) finns endast sidindelning och nu vill jag ha en hyperlänk till stycket vars rubrik är "Using sprites" (slutet på sidan 232) I Firefox kan jag markera raden och sedan högerklicka och välja "Inspektera element" -> Då dyker det upp lite kryptisk text där det står så här: <div style="left: 120px; top: 955.427px; font-size: 33.2px; font-family: sans-serif; transform: scaleX(1.10833);"> </div> (Rubriken / raden med texten "Using sprites" markeras i PDF:en när denna raden är markerad i "Inspekör"-fliken! Går det att nyttja denna informationen på något sätt att använda textens position och omvandla det till en hyperlänk så att man kommer till denna raden / denna raden visas överst i PDF-dokumentet när man klickar på länken? Left: 120px Top: 955,427px MVH at1981 !!
 4. Hejsan! Det är två helt olika forum! Mina inlägg postades samtidigt ungefär i de båda olika forumen! Det kanske finns folk som läser här men inte där och omvänt så då når jag ut med min fråga till fler! MVH at1981 !!
 5. Hejsan! Jag håller på att skriva ihop ett Word-dokument där jag gärna vill ha en hyperlänk till en specifik plats i ett befintligt PDF-dokument som finns tillgängligt via internet. (Hyperlänkar inom ett och samma Word-dokument går jättebra och är mycket praktiskt) Är det praktiskt genomförbart? --- Exempel 1: Hur skapar jag en hyperlänk i ett Word-dokument så att jag kommer till PDF-sida 36 i detta PDF-dokumentet? https://www.nintendo.co.jp/clv/manuals/en/pdf/CLV-P-NAACE.pdf Exempel 2: Hur skapar jag en hyperlänk i ett Word-dokument så att jag kommer till avsnittet "2.4 Rescuing the princess in SMB-standard" i detta PDF-dokumentet? http://erikdemaine.org/papers/Mario_FUN2016/paper.pdf MVH at1981 !!