Gå till innehåll

AlexJ

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

AlexJ's Achievements

  1. Jag vet inte riktigt, men nu har jag lyckats fixa fram det hela igen från Outlook. Kan visa en bild som jag tog med mobilen för att göra det lite lättare för dig att förstå. Ändå, nu har jag äntligen kommit på lösningen, okej ?
  2. Närmen oj, nu är alla mejlen tillbaka igen då jag gick in via Webbmejl istället. Men jag väljer vanligtvis att klicka mig till Outlook fram via de små ikonerna på aktivitetsfältet. Hur ska jag göra i nästa steg ?
  3. Jag använder min Hotmail som E-post i Outlook. Idag upptäckte jag något konstigt. Min inkorg i prioriterat är HELT TOM. Själv har jag inte tömt den. Så här står det "Det går inte att slutföra din begäran just nu. Försök igen." Vad är det som har hänt, vad ska jag göra ? Inkorgen i övrigt är det ingen ändring på. Dessutom uppstår det här felet enbart på min dator och inte mobilen. Jag fattar ingenting! MVH Alexander
  4. Nu befinner jag mig i expertläget. Använder mig av verktyget tidsförändring, men ändå så hittar jag inte riktigt funktionen för att klicka mig fram och göra sekvensen i videon snabbare / öka hastigheten på det hela. Vart går jag nu och hur ska jag göra ??
  5. Jag använder mitt videoredigeringsprogram, Adobe Premiere Elements 14. Det jag är ute efter är att snabba upp en liten del av min video som jag håller på att redigera. Så att hela resultatet av min video ska bli kortare. Hur ska jag göra i programmet och vart ska jag klicka ? För närvarande är hela videon 9 ½ minuter och det var tydligen för långt. Mitt projekt ska användas i en TV-kurs. MVH Alexander
  6. Jag väljer att ha det som jag ha det. Kommer ändå ihåg mitt lösenord, så det är ju ingen match!
  7. Min dator är från 2015 och den är inte tillgänglig just för att känna igen ansikte med kamera. En kamera är inbyggd, men den kan inte hittas när jag klickar där. Det gick ju inte att konfigurera, så därför måste jag ha annat alternativ. Fungerar det inte med att få bort sitt lösenord, det jag skrev först ?
  8. Hej, flera ggr tidigare har jag behövt hjälp för att få bort mitt lösenord som jag måste ange varje gång när jag startar min dator. Precis nyligen har jag installerat uppdateringar och nu efteråt blir jag glad när jag får tips med denna inställning jag bifogar bilden till. Som sagt måste jag kräva Windows Hello-inloggning, men innan ska jag konfigurera Windows Hello står det. Det går inte att kräva det mystiskt för att det inte går att klicka i rutan. Varför blir det så och hur ska jag göra sedan ??
  9. Nej tyvärr... faktiskt så fortsatte datorn att krångla på samma sätt som förut när jag slog på den igen. Men jag får tacka för den länken jag fick nu. Så ta inte bort något!
  10. Jomen mitt problem är redan löst, så det är lugnt nu igen
  11. Nu har jag gjort dessa instruktioner, så jag stänger datorn igen för att kolla senare så att det inte dyker upp igen.
  12. Hm jag vet då inte detta. Jag låter routern vara på och det är den hela tiden. Tycker du jag ska starta om routern istället ? Dialogrutan kom ju upp igen när jag skrivit in fel lösen, men sedan skrev jag in rätt igen. Skumt det här!
  13. Ursäkta, men den här inloggningen kommer åter igen och envisas med att jag måste ange mitt lösenord. .. Nu står det igen på dialogrutan att det inte gick att återupprätta någon nätverksanslutning. Det är därför som jag måste skriva in detta när jag startar min dator. Jag använder mitt lösen som jag har angett till Hotmailen. Finns det nån annan lösning på hur jag måste göra ? Jag fick hjälpen förut så att det inte skulle hända igen. Eller har vi nån förklaring till varför det blir så här ?
  14. Jag tackar så ödmjukast! Det var bara ett tillfälligt problem som du trodde. Så nu kommer jag kunna sova gott och känna mig stolt!
  15. Jag följde anvisningarna i länken du gav mig för W10, men men men… Efter punkt 6: Mysko, jag var ju tvungen att ange mitt lösen iaf trots att de skrivit där att jag INTE behövde detta efter att jag startat om min dator. Fick då upp en dialogruta om att det var något s.k. fel på min nätverksanslutning. Den måste därefter bekräftas och därför ska jag skriva in mitt lösenord på nytt, suck! Sååå, hur måste jag göra nu i nästa steg ? Ge mig hjälp på nytt nu, snälla.
×
×
  • Skapa nytt...