Gå till innehåll

TurkeLLi

Medlem
  • Innehållsantal

    16
  • Gick med

  • Besökte senast

TurkeLLi's Achievements

(1/8)

  1. Problemet löst! Tackar för all hjälp. Efter att jag läste Venoms första inlägg skulle jag kolla igenom det han sa så råkade jag klicka på "starta om datorn". när datorn startade om så funkade ljudet
  2. Tyvärr, så gick det inte och markera som du sa. Men jag laddade ner drivrutinen så jag fick "Högtalaren" som standard uppspelningsenhet. Fortfarande så kommer det ingen ljud, har testat med andra högtalare blir samma fel. Så det är ingen fel med högtalarna.
  3. Nope, det hände inget. Installerade senaste drivrutinen men ingen ljud kom tillbaka. Kan inte markera "Högtalare". Det står "Ej inkopplad". Ska jag testa ladda ner drivrutinen till den?
  4. Hej! Igår så fick jag min nya grafikkort Radeon HD 5850. För cirka 1 timma sen kopplade jag den och sitter med den just nu. Efter att jag hade installerad drivrutiner till grafikkoret så slutade ljudet fungerar. Det står att min standard ljud är "Digitalt ljud (S/PDIF)". Men det är inte det. Vad kan problemet vara? Jag använder mig av Windows 7 64-bit. Moderkortet är "MSI P55-CD53, P55, Socket-1156, DDR3"
  5. Nu får jag denna meddelandet "Invalid partition table" när jag sätter på datorn. Vad menas med det? Är allt bort från hårddisken?
  6. Japp, har kollat att alla kablarna sitter bra. Ringde idag HP supporten. (Datorn är 3 år gammal) Fick detta svaren: Det verkar som om att några kablar inte sitter bra eller så är det något fel som supporten får söka igenom. Sen sa dom att det verkar vara allvarligt fel. Men jag vet inte om det är värd och skicka in det till support. De kostar "500kr+moms+retur frakt" sen får jag bestämma om dom ska fixa. Om jag vill det så måste jag skicka in datorn tillbaka till dom. En kompis sa att jag skulle testa göra repair. Men vet inte var jag kan hitta Windows Media Center Edition 2005 skivan.
  7. Nope, men min Windows uppdaterades i Måndags. Men efter det funkade datorn jättebra. Men just igår när jag surfade runt med Firefox så slocknade datorn.
  8. Hej DAson! Jag har samma problem. Det hände med mig när jag surfade runt med Firefox.
  9. Sorry, trodde att jag skrev vilken OS jag använde. Jag använder Windows Media Center (XP) vet ej om det är Home Edition eller Pro. Det är en HP dator.
  10. Kan man använda USB-minne när man ska plocka ut filen? Hittar inget till Windows version. Det finns bara för Linux. Jag har testat med "Senast fungerande konfiguration" men det händer samma sak.
  11. Själva Windows startar inte. Så kan inte komma in och köra guiden som du visa. När jag startar datorn så kommer Windows Loggo med loadingbar som rullar men detta visas bara i 1-2 sekunder sen startas datorn om igen och om igen.
  12. Nää, har inte installerat någon kort nyligen. Det bara blev så.
  13. Hej! Idag när jag surfade runt så fick jag helt plötsligt blåskärm. Efter det har jag inte kunnat starta Windows och det går inte starta Windows. Jag har försökt start datorn med Felsäkerläge men Windows startades inte. Jag fick denna blåskärmen (Se bilden)
  14. Jag har försökt ladda ner flera gånger men det har bryts hela tiden när den har kommit till 2GB.. Kan jag ladda ner den från någon annan sida? (Sida som är säker)
×
×
  • Skapa nytt...