Pidde

Medlem
 • Innehållsantal

  9
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Pidde

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Från
  Helsingborg
 1. Jag har en massa som startar när jag datorn går igång i autostarten, men hur vet man vilka som ska stängas av?
 2. Jag borde göra det oftare. Men jag har helt enkelt inte haft tid för det :-[
 3. Är det ngt speciellt man ska tänka på om man installerar SP3? Ska jag göra en diskrensning och en defragmentering. Och är det nödvändigt att göra en säkerhetskopiering av burken? I annat fall får jag vänta till att installera det, eftersom jag har mkt info som måste säkerhetskopieras.
 4. Hur gör man det? ???
 5. Den dök upp på skrivbordet. Glömde nämna det.
 6. När jag startade datorn idag upptäckte jag en mapp som hette %Systemdrive% och som sedan hade en Documents and settings-mapp. Alla mappar var tomma undermappar. Jag tog bort den. Det kanske var dumt att göra? Datorn fungerar som vanligt. Vad berodde det på att det dök upp en sådan mapp?
 7. Tack för svaren! Huvudsaken är att skärmen fungerar. Om den sedan är smutsig när den är avstängd har ju mindre betydelse... För det blir de ju förr eller senare...
 8. Jag vet inte om detta passar in här men iallafall . Jag har försökt att rengöra min TFT-skärm med hushållspapper med vatten. I början gjorde jag fel med för mycket vatten. Nu så har jag bara fuktat hushållspapper och eftertorkar med hushållspapper. Men mitt problem är att det har uppstått streck lite här och där, som när man putsat fönster. Går det att få bort? Störs inte av det egentligen, eftersom det bara syns när den är avstängd..Men är orolig att det ska förstöra skärmen..
 9. Mitt virusprogram beter sig konstigt (Panda Titanium 2005). Det varnar för säkerhetshål i Windows som jag redan åtgärdat. Idag fortsatte det att varna för en sårbarhet som jag redan fixat. En av varningarna var helt irrelevant eftersom jag inte använder den tjänsten (Netware). Är detta ngt att bry sig om? Ska inte Windows Update automatiskt veta vilket som måste uppdateras? Det är väl inte virusprogrammets funktion? Jag har kört en massa scanning av datorn och det hittar inget.