Gå till innehåll

MormorC

Medlem
  • Innehållsantal

    6
  • Gick med

  • Besökte senast

MormorC's Achievements

(1/8)

  1. Jag har fixat en site i Frontpage. Nu vill jag publicera den på Tele2 http://home .swipnet...... jag får upp en ruta som säger att det inte finns något stöd för FrontPage på adressen. Hur går jag tillväga nu? Vilken FTP adress ska jag fylla i?
  2. Nu har jag testat. Jag är lurad. Jag har inga "Recovery" skivor. Jag tycker bara det konstigt att jag kan göra alla uppdateringar. Jag trodde Windows "kände av" det innan uppdateringar gjordes. Har det någon praktisk betydelse att inte ha den"äkta" versionen så länge jag inte behöver installera om allt?
  3. När jag köpte min dator var XP pro installerat på datorn. Jag fick inte med någon startskiva eller liknande. Är det en olaglig version jag har? Vad händer om det är så? Hur vet jag om det är en olaglig version?
  4. Ursäkta plun, i min iver läste jag inte allt som stod. Men tyvärr hjälpte det inte att installera om FrontPage. Tack till Venoms!!! Den lilla koden gjorde susen. Nu funkar det som jag tidigare var van vid. Jipiiiiiii!!!
  5. Tyvärr plun, jag testade med ditt råd att installera om SP2 men felet finns fortfarande kvar. har du något annat råd? Eftersom jag använder FrontPage dagligen vill jag att dert ska fungera perfekt.
  6. Jag har precis installerat ServicePack 2. Nu har jag fått poblem med FrontPage. När jag ska titta på sidan i förhandsgranskningen så fungerar inga länkar. Först när jag tittar på sidan i "Förhandsgranska i webbläsaren" fungerar det. Det är lite bakvänt att behöva gå det steget. Det fungerade utmärkt tidigare. Nu funderar jag på att ta bort SP2 igen. Eller finns det något bot för problemet?
×
×
  • Skapa nytt...