Gå till innehåll

Adad

Medlem
  • Innehållsantal

    61
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    1

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Adad's Achievements

  1. Har du utfört detta på inställningar på nätverk och internet ?Detta måste göras om du vill ha kontakt med ditt wifi.
  2. Då jag till sist hittade min licens till Office , är min undran om jag kan använda den på mer en dator utan problem ?
  3. Problemet är jag har köpt ny dator och vill installera Office på den. Då jag slarvat bort produktnyckeln , så är min fråga , var finner jag den på gamla datorn ? Eller ni kanske ha alternativt förslag då jag tycker att jag inte ska behöva köpa en till. Ps. Office finns på den gamla datorn, men den ska avvecklas. Tacksam för tips
  4. Konstig information. Får besked om att det finns infekterade filer, men får besked att det inte finns några infekterade fler vid msert.log. Detta gör mig lite fundersam !
  5. Vill du vara snäll att förtydliga hur man gör i kommandotolken X-Men. Tacksam för svar.
  6. Detta gick att utföra på äldre datorer , men verkar inte att gå att utför på Windows 11. Vore tacksam för tips om program osv.
  7. Efter 10 dygn raderades Windows 10 från hårddisken automatiskt .
  8. Gjorde en uppdatering från 10 till 11. Tidigare så användes cirka 60 GB av hårddisken. Men efter uppdateringen så används 90 GB . Min fråga är om den gamla versionen av Windows 10 ligger kvar på hårddisken ?? Blev även förvånad att appar, program lösenord och filer fanns kvar som tidigare.
  9. Samt kör även DEFRAGGLER https://www.ccleaner.com/defraggler https://defraggler.en.softonic.com/
  10. Adad

    Inlogg

    Önskar tips hur man byter namn på inlogg till datorn ??? Har nu ex.vis qwert men vill ha asdf.
  11. Adad

    Windows 10 licens

    Om jag har en licens till en dator, varför går det inte att överföra den även till en annan i hemmet ? Måste jag även köpa en extra licens till dator nr 2 ?
  12. Konstigt då det fungerat tidigare. Ett tag fungerade inte Safety scanner. Men fungera utmärkt nu. Kan det vara någon uppdatering ????????
×
×
  • Skapa nytt...