Gå till innehåll

gusgez

Medlem
  • Innehållsantal

    29
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av gusgez

  1. Stort tack! detta kan bli bra! ska trimma med eftertanke ;-)
  2. Det dyker alltid upp guider efter operativsystem släpp. nu undrar jag om ni vet om nån bra guide där man kan läsa sig till hur man bäst trimmar sin w7 installation. tack på förhand!
  3. det här löste allt http://www.groundstate.net/855GMWin7.html tack för ditt engemang Stenis! alltid lika proffsig och med stort tålamod ;-)
  4. detta står under det nyinstallerade intel grafikkortet efter installation; Den här enheten har stoppats eftersom ett problem har rapporterats. (Kod 43) Drivrutinerna för den här enheten kommer att avinstalleras när datorn startas om. Eventuella ändringar du gör i enheten kommer inte att sparas. Du måste starta om datorn för att ändringarna du gjort ska börja gälla. förslag? (Tack för all hjälp hittills iallafall!) ;-) PS. sen nu när jag försöker lägga in filerna från intel i C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\display.inf_x86_neutral_36353e26d7770ebb där den (vgapnp.sys) drivrutinen som w7 använder ligger så får jag upp att jag inte har behörighet. När jag sedan försöker ändra behörigheten för den mappen så är alla alternativ grådassiga, dvs ej valbara. Har även testat detta... http://windows7forums.com/windows-7-hardware/751-video-compatibility-intel-852gm-852gme-855gm-855gme.html#post3027
  5. jo precis, men då ser jag inte var ifrån dom togs...vilken mapp (i C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository) ...utan bara drivrutinerna som används för tillfället... vill ju helst tömma den specifika w7 grafikkorts mappen under C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository för att kasta in intels egna där. så w7 endast kan plocka dom vid en installation av grafikkortet...
  6. mot vilken mapp (i C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository) exakt, letar w7 i när den ska installera drivisar för grafiken? om man kanske kunde tömma den mappen på w7 egna och byta ut dessa mot intels?
  7. w7 säger att dom installeras korrekt.. men efter en omstart vill w7 installera sina drivisar över intels... så den använder w7 egna drivisar för grafiken... hur göra?
  8. aha...fast problemet är inte att den plockar ner några drivisar från nätet utan den plockar från sin egen databas med drivisar...
  9. när jag installerar intels egna drivrutiner för mitt integrerade grafikkort skriver windows 7 över dessa efter en omstart. måste ha intels egna drivrutiner för att tex voddler ska lira. hur gör jag för att windows 7 inte ska leta i sin egna drivrutinsbas och skriva över intels drivisar för grafiken? mitt grafikkort ligger på ett intel 855 GME moderkort
  10. ja...hur köper jag/laddar ner från microsoft svenska språkpaketet till mitt Office 2007 SP2? det som jag hade till Office 2007 SP1 fungerar inte på Office 2007 SP2
  11. tänker som i detta dokument http://www.skatteverket.se/download/18.f27...1443/200217.pdf
  12. min vän (som jag ska ordna detta för) påstår sig ha sett detta. vad kan han mena?
  13. Skulle vilja göra så att ett PDF-dokument i vissa delar är låst medan andra går att redigera....hur gör jag?
  14. I Xp är det lätt. Bara högerklicka på Mina Dokument på tex skrivbordet och sen välja egenskaper, fliken och vips har man flyttat mappen dit man vill.. men i vista?
  15. gusgez

    PDF-tråden

    är det verkligen inget som hittat en program för att redigera i PDF.er gratis? (förutom Adobes egna)
  16. Jag har en! Den är heeelt underbar! Har uppdaterat den med senaste mjukvaran sen den kom och dessutom köpte jag till PC cardet ( http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=532 ) som också är Draft N-kompatibelt. Kommer upp i några brutala farter även bakom några väggar. köp!
  17. jo...har kraftiga problem (har aldrig funkat ;-)) att logga in MSN Messenger Live under Vista Business...hur kommer detta sig? Har Vista Home Basic på två andra datorer i nätverket och på dessa funkar det att logga in. Spärrar Business någonting? (Har senaste Messenger Live samt alla uppdateringar som finns aktuellt via Windows Update till Vista) Tack på förhand!
  18. finns alltså ingen export variant i Outlook....trist... aja...stort tack som vanligt för hjälpen!
  19. lånar tråden... hur sparar man undan email kontona i Outlook 2003/2007? Har aldrig lyckats...
  20. gusgez

    Vista + USB

    Detta löste allt för mig! (har en Packard Bell MX65-043)
  21. om jag då skulle välja commando prompten...vad är kommandot för att reparera hela installationen..eller är det alt. färdig preparerat? PS. Stort tack för bilderna!
  22. jo...har pajjat Vista rejält genom att pilla i registret ;-).... finns det någon reperationsmetod likt den i XP när man bootar med Vista skivan? (har stängt av Systemåterställningen (tar för mkt)
  23. MSN Messenger Live fungerar inte för mig heller. Har en ren installation av Ultimate och senaste versionen av MSN Live Messenger. Programet startat inte ens. Inga felmeddelanden ingenting EDIT: Det var drivisarna för min inbyggda kamera och ett par ASUS drivisar som bråkade (har en Packard Bell EasyNote MX65-043)...bort med dom och allt funkar perfekt!
  24. Hittade detta ( http://www.smallnetbuilder.com/component/o...per/Itemid,156/ )...men det är också det enda...finns det något som är lite mer uppdaterat...har ju kommit ut endel routrar efter detta... Tack på förhand!
  25. annars kan man även tanka ner Vista Codec Pack vilket också löser problemet... http://thevistaforums.com/index.php?s=&amp...ost&p=30101
×
×
  • Skapa nytt...