Gå till innehåll

coltnavy

Medlem
  • Innehållsantal

    24
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av coltnavy

  1. Låsskärmen i Windows 11, går det att egen bild på låsskärmen Det funkar inte för mig, nån som vet?
  2. Det verkar vara ett bra program. Den är nu inställd på 05.00 till skärmlås, dagligen, som jag vill ha det. Windows hade ett liknade program tidigare där datorn stängdes av vid inaktivet efter önskad tid, men de har nu tagit bort Ok Det verkar vara ett bra program. Nu är den inställd på 05.00 till skärmlås dagligen, som jag vill ha det. Tidigare hade Windows ett program där datorn stänges av vid inaktivet till önskad tid, som de nu har tagit bort!
  3. Finns det nån funktion i Windows 11 där man kan stänga av datorn helt efter önskad tid t.ex 2 tim Eller om det finns nåt program som kan fixa det?
  4. Funderar på att byta ADSL till mobilt bredband. Från mast är det 25 mb, räcker det till min dator? Till mobilen räcker det bra. Har blivit avrådd att skaffa mobilt bredband då kan vara instabilt. Någon här som har erfarenhet av mobilt bredband. Tacksam för alla svar! TH
  5. Har kört Revo uninstaller och nyinstallation på Firefox utan ändring, Bokmärken och Hantera bokmärken finns kvar som tidigare och som inte fungerar Det verkar som en avinstalltion inte tar bort allt i Firefox
  6. Har installareat Firefox i min windows 11. Det går inte att importera bokmärken från andra webläsare ej heller html fil. Det går inte avinstallera Firefox helt, det kommer upp samma problem vid ny installation. Vad har hänt?
  7. coltnavy

    windows start

    Har fått det här vid upstarten, och hur får bort den?
  8. Bilderna går inte att se i mappen se skärmdumpen. Klickar man på rutorna så syns bilderna. Det ska ju finnas finnas miniatyrbilder. Vad har hänt?
  9. Jag har använt dammsugaren för att suga ut damm, utan nån skillnad. Jag ska prova att köpa en kylplatta med större kapacitet få se om det hjälper.
  10. Min laptop blir väldigt varm vid framför allt vid nedladdning av film över 80 grader och detta med kylplatta med med fläkt, Vid normal surf 60-70 grader. Kan det vara som det ska?
  11. Facebook sidan har blivit förstorad, hur kan återgå till vanlig storlek? Det är inte första gången jag råkar ut för detta.
  12. Ctrl+0 funkar. Sånthär är omöjligt att komma på själv. Tusen tack Cecilia!!
  13. Facebooksidan har förstorats upp av nån anledning, det blir en massa scrollande upp och ner. Nån som vet hur man återställer den till vanliga storlek. Det gäller bara Facebook sidan.
  14. har skaffat en Smartphone Samsung Android, det finns inte nåt antivurusprogrami den ska jag skaffa ett anrivirusprogram till den eller går det att vara utan?
  15. OK så det blir den enklare versionen Firefox. Det blir nog en Windows dator i alla fall!
  16. Går det att installera Firefox i en Chromebook dator
  17. Facebook kräver verfifering vid inloggning av konto med code generator. Jag hittar ingen code generator i Facebook. Nån som vet?
  18. Det står Lösenfras för ChromeSync i smartphonen. Var har jag den?
  19. Har nu registerat mig på Instagram utan nåt problem men nån ruta att skriva in lösenfras hittade jag inte. Det är i min smartphone som när jag försöker logga in som lösenfrasen dyker upp.
  20. OK! Det är alltså vid registeringen man ska hitta på en lösenfras?
  21. Föesöker registera mig på Instagram men fastnar vid lösenfras. Vad är det och var finns den?
×
×
  • Skapa nytt...