Gå till innehåll

Talisman

Medlem
  • Innehållsantal

    18
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Talisman's Achievements

  1. Talisman

    Trevlig Midsommar

    Önskar alla här en Trevlig midsommar🍓
  2. Hej om jag nu köper en ny dator och loggar in med mitt Microsoft konto får jag tillbaka skrivbordsinställningar då eller vad händer eftersom molnet har lagrat det jag valt.
  3. Uppdatering Windows 11 22H2 fungerade också . Innan så hade jag problem men löste detta i felsäkert läge med att använda net stop wuauserv i kommandotolken. Sedan tömde jag mappen Softwaredistribution. Kan ha varit ett problem i någon av dessa mappar eftersom de tidigare uppdateringarna inte ville installeras.
  4. Nu är det ok så länge men haft i tanken att installera om vi får se,,,,
  5. TPM är fixat innan Windows 11 installation bökade med det efter en koll av vad som krävdes av datorn för att få Windows 11 installerad..
  6. Det hjälpte inte datorn blev iallafall renare, men tog hem ett verktyg wushowhide.diagcab o dolde denna jobbiga uppdateringen så länge sen i augusti får vi se om de större vill uppdateras, Netframework3.5-4.8 installerades utan problem men inte den tidigare (KB5015814) därför så valde jag att dölja den för framtida uppdatering. Tack ändå IT doktorn..
  7. Men den gick att kryssa bort så nu helt plötsligt så finns det inga uppdateringar och den tidigare (KB5015814) finns inte längre så allt är uppdaterat o grönbockat helt plötsligt.... Tack för hjälpen iallafall Cecilia och ni andra..följetongen återkommer möjligtvis
  8. Nu försvann (KB5015814) Men fickm jag en ny uppdatering KB 5015882 den ville inte heller ...blir galen snart
  9. Hittade problem Identifieringsinformation 6 Sök efter Windows-uppdateringsproblem Identifierat Identifierar problem som relaterar till Windows-uppdateringar. Åtgärda Windows-uppdateringsproblem Slutfört Åtgärdar vanliga Windows-uppdateringsproblem. WaaSMedicService Problem åtgärdades av:DynamicProtectionPlugin 5 Tjänstregistrering saknas eller är skadad Löst Återställ tjänstregistrering Slutfört
  10. funkade inte det heller, nu får väl bli som det vill ...provade felsäkert läge med nätverk
  11. Tack för tips men den vill inte installeras överhuvudtaget
  12. Tack för tipset men samma problem, installationen misslyckades..
×
×
  • Skapa nytt...