Gå till innehåll

Nalgene

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Nalgene's Achievements

  1. Tack så mycket för dem länkarna. Tyvärr har jag mycket svårt för matte och siffror överhuvud taget, så dem tabellerna som fanns på ena sidan du länkade till säger mig inget.. det kunde lika gärna stå på grekiska för min del :/
  2. Hej, jag har en udda och kanske svår fråga. Jag har en bild på datorn som jag vill skriva ut och ha som tavla, men min skrivare kan bara skriva ut A4. Det går att lägga in bilden i paint och därefter skriva ut den i delar och sedan sätta ihop allt till en enda stor. Problemet är att jag inte har någon aning om hur många sidor den kan vara innan bilden blir grynig/ suddig. Bilden är 2457x1614 och filen är 493kb. Jag chansar på att bifoga bilden och hoppas att jag inte får någon "copystrilke" eller liknande. Kanske kan bilden vara till hjälp. Tacksam för hjälp.
  3. Hej! Efter att ha läst ditt svar och instruktioner så känner jag mig ganska "rutten" när du gort allt det besväret. Men vill ändå vara ärlig. Jag löste problemet sent igår och jag skickade meddelande till moderatorn eller vad det kallas och sa att det var löst och frågade om det gick att ta bort mitt inlägg men har inte fått svar, och tydligen kunde man redigera inlägget såg jag nu.. Men för mig var lösningen enkel när jag väl kom på det lite av misstag: Jag skapade en genväg till skrivbordet av den filen som fanns i "Den här datorn - Lokal disk - ProgramData - Microsoft - Windows - Program - Logitech" Den genvägen på skrivbordet, högerklick - egenskaper - öppna filsökväg. Skicka sedan den filen som genväg till skrivbordet och egenskaper - genväg - kör i - minimerat, sen var allt löst. Men ett jättestort tack för att du tog dig tid med instruktionerna, otroligt shysst!
  4. Hej, ny på forumet så får se hur detta går Mitt problem är att jag inte kan få programmet "Logitech Gaming Software 9.04" att starta i minimerat läge. När datorn startar vill jag att prgrammet startar samtidigt, som det gör nu men att inte programmets fönster "poppar upp" utan att det ligger kvar i aktivitetsfältet. Jag har testat att både "skapa genväg" och "skicka till -> Skrivbord (genväg)" från mappen Den här datorn/Lokal disk c/Pprogramdata/microsoft/startmenu/programs/logitech Väl på skrivbordet högerklickar jag - egenskaper - genväg - kör i - minimerat. men efter det får jag felmeddelandet " Den angivna mappen, C:\Program Files\Logitech Gaming Software\SDK\Updates, är ogiltlig. Kontrollera att mappen finns och att sökvägen är korrekt." Jag begriper ingenting och skulle vara jättetacksam för hjälp. Jag har Windwos 10.
×
×
  • Skapa nytt...