Gå till innehåll

Hanna O

Medlem
  • Innehållsantal

    52
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Hanna O

  1. Hanna O

    Helghälsningar

    Ha en trevlig helg och god jul.
  2. Ja, just det. Då fick du med en lång lista med skrivbordsteman.
  3. En klassisk skärmsläckare i Windows 3.11.
  4. I både Windows 95 och 98 fanns en speciell kategori som hette Plus och där fanns et helt gäng med olika skrivbordstemn, skärmsläckare, färger i startmenyn, ljud och allt möjligt.
  5. Så här såg skrivbordsbilder för Mysery ut.
  6. Second Edition är ingen version som jag vare sig har sett eller hört talas om.
  7. Så här såg loggorna för Windows 95 och Windows 98 ut.
  8. Det skulle vara häftigt att ha en e-post med det domännamnet.
  9. För att jag ska kunna ändra min signatur måste min avatar och profil synas längst upp till höger, men det gör det inte på datorn eller telefonen. På telefonen syns inte ens min signatur över huvud taget.
  10. Ja, på paddan fungerar det utmärkt, men inte på min stationära dator eller telefonen och frågan är varför.
  11. Nej. Det alternativt syns inte ens på datorn.
  12. På paddan fungerar det, men inte på min stationära dator eller telefonen. De är verkligen riktigt konstigt.
  13. Hanna O

    Skrivregler

    Så lustigt att du nämner Pet Shop Boys och mitt namn. Var det bara för det dör med Pethead?
  14. Ja, det är ju klart och nog för att jag håller med om att de är en aning bökigare, men det är absolut det säkraste alternativet.
  15. Jag kan inte ändra min signatur om jag sitter framför min stationära dator. Där hittar jag inte de alternativ som behövs för att kunna ändra signaturen. På telefonen hittar jag inte heller det alternativet och i telefonen syns signaturen inte alls. Varför?
  16. Hanna O

    Skrivregler

    Vilket av följande alternativ tycker du låter bäst: 1. Jag och Magnus satt på ett Glasscafe där vi åt glass och njöt av solen. Eller: 2. Magnus och jag satt på ett Glasscafe där vi åt glass och njöt av solen.
  17. Jag är så fruktansvärt arg på de cyklister som helt och hållet verkar sakna trafikvett! Jag hoppas att du som läser den här insändaren är en vettig cyklist som beter sig som man ska i trafiken och inte bara cyklar rakt ut framför en bil eller vid ett övergångsställe. Om du ska göra rätt ska du göra så här när du kommer till ett övergångsställe: 1. Stanna 2. Kliva av 3. Leda cykeln över till andra sidan gatan. Först när du har kommit över till andra sidan gatan till andra sidan av gatan kan du hoppa på och börja cykla igen. Jag hoppas inte att någon på det här forumet gör så, men jag vet att det finns de som struntar i detta och som bara cyklar rakt ut. Tror de att de äger hela gatan?
  18. I en annan tråd här på forumet sägs det att Windows 95 har fyllt 20 år. Det måste ha varit 2015. Jag hade inte Windows ’95, men däremot fick jag Windows 98 som var snarlikt och de hade verkligen roliga skrivbordsteman, skärmsläckare och ljud och allt möjligt. En skärmsläckare som jag minns särskil väl var den här.
  19. Det är inget som jag har tänkt på. Jag har bsra lagt märke till när någon ha svarat på något som jag har skrivit. Då får jag en notis om det, mn inte om jag bara gillat ett inlägg. Å andra sidan brukar inte jag gilla inlägg så ofta eller trycka på Gilla.
  20. Hanna O

    Musiktråd :-)

    1993 gjorde det skånska bandet en svens cover på en italiensk låt och resiltatet blev så här:
  21. Min telefon ser ut så här!
×
×
  • Skapa nytt...