Gå till innehåll

Leif Abrahamson

Medlem
  • Innehållsantal

    17
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Leif Abrahamson

  1. Nu fungerade det så jag tror det är löst.
  2. Jo det fungerar en gång sen blir det likadant igen.
  3. Kan ej radera Yahoo mail dom kommer tillbaka och den bifogade bilden dyker upp. Thunderbird ver:115.2.0(64-bitar) Någon med tips?
  4. Jag stängde av autoscrolling och mjuk scrollning och det verkar fungera hjälpligt. Men en uppdatering från FF eller FB är nog nödvändig. Annars får man nog byta till en annan webläsare för FB men det blir ju lite bökigt.
  5. När jag scrollar neråt i Facebook så hoppar sidan till och man missar en massa inlägg så man får gå tillbaka en bra bit i flödet. Detta händer bara i Firefox inte i t.ex. Edge. Provade rensa cachen men problemet kvarstår.
  6. Jo det fungerar men går det inte att ha kvar bara väderikonen med temperatur?
  7. Hej, denna funktion har funnits ett tag i 10'an. Problemet är att den inte bara visar temperatur utan också bl.a. börskurser mm. Jag hittar inget sätt att ta bort informationen. Någon kanske vet hur?
  8. Hej, det verkar som att det var något knas med papperskorgen. Jag ändrade mapp dit borttagna filer skulle hamna och det fungerade. Ändrade sedan tillbaka till papperskorgen och nu fungerar det.
  9. Hej, nu har jag skapat en ny profil men det hjälper inte, jag har också avinstallerat Thunderbird men det hjälper inte heller.
  10. Ja nu har jag reparerat både papperskorgen och inkorgen utan resultat, provade också med restart men det går inte heller. Ominstallation kanske?
  11. Hej, jag använder Yahoo mail och det verkar som om även papperskorgen har samma problem men när jag tar bort ett mail på webben så tas det bort. Jag försökte köra reparera app men det hjälper inte. På mobilen funkar det att ta bort så det verkar ligga i datorn.
  12. När jag deletar mail så får jag upp följande dialogruta och mailen "hoppar" tillbaka. Händer då och då. På webmailen fungerar det att ta bort mail, men inte på datorn.
  13. Hej, nu är det löst. Fick lösningen av Cecilia.
  14. Det blir ju en bilaga i form av en .xml fil som jag sparar i en mapp på dator. det är ju bra att ha om man vill se närmare på ett sms.
  15. Hej, jag får automatisk mail med sms backup som jag med en regel flyttar till en skapad mapp i Thunderbird. Finns det något sätt att spara bilagan i mailet till en mapp på datorn istället för att klipp o klistra?
  16. Hej, är det någon som som vet om det går att byta Bing sökningen i bilden "ny flik" till någon annan sökmotor? Jag hittar ingen info. Min standard sökmotor är ändrad. LÖST
×
×
  • Skapa nytt...