Gå till innehåll

Ulf Löfgren

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Ulf Löfgren's Achievements

(1/8)

  1. Hej alla! Problemet ser minsann ut att ha löst sig nu med den hjälp jag fått här! Äntligen! TACK🤗
  2. Jag får sedan länge dagligen via Windows Update en nedladdning av drivrutinen HP - USB - 12/10/2018 12:00:00 AM - 49.0.4411.18331. Vad är detta? Hur får jag stopp på det? Jag har inget "HP" på min dator eller USB.
  3. Jag borde ha fått 22H2 för längesedan och datorn är så gott som ny. Därav min fråga.
  4. Skaffade en ny, stationär dator för snart 2 år sedan med Windows 11 Home. Version 21H2. Installerad 2022-05-11. Borde inte jag ha fått en senare version med Windows Update vid det här laget?
  5. Tack för tipsen. Då var det inte konstigt att jag inte hittade Bildspel i Windows 11. Ett steg tillbaka till det gamla...
  6. Windows 11 har en app som heter Foton. Där bör finnas möjligheter för bildspel. Vad startar jag bildspelet?
  7. Tackar för svar. Det var märkligt det som hände. Felet höll i sig flera dagar, men sedan fungerar plötsligt allt som det ska igen, utan att jag ändrat på någonting. Datorn är ny och USB-minnet har några år på nacken. Kan vara glapp i kontakten. Kanske dags byta till nytt USB-minne. Jag noterar ditt förslag till lösning, det kan komma till användning om det krånglar igen.
  8. Försöker ansluta mitt lösenordskyddade och krypterade USB-minne till datorn. Det har gjorts många gånger, men nu fungerar det inte längre. Går in i Skyddshistorik där det noterats att "Åtkomst till skyddat minne blockerades". Hur stoppar jag det här "ofoget" från Windows 11?
×
×
  • Skapa nytt...