Gå till innehåll

Olle35

Medlem
  • Innehållsantal

    207
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar vunna

    2

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

Olle35's Achievements

  1. Jag testade tömma den och sätta dit den igen och verkar funka . La in den nya i kartongen igen.
  2. Har en skrivare av modell samsung Xpress c430w. Får fram nåt meddelande ”ersätt eller installlera spilltonerhållare”. Har köpt en sådan . Kan man typ tömma den och återanvända den gamla eller hur fungerar det eller ska jag sätta i den nya jag köpt?
  3. Olle35

    Säkring?

    Jag missförstod nog. Jag trodde alla skulle vara röda och är någon grå så har den röda lossnat. Vissa ska tydligen vara gråa. Nu är allt fixat. Det var en röd som hade gett sig men den röda biten satt kvar men jag kunde peta bort den enkelt när jag tog ut den.
  4. Olle35

    Säkring?

    Ok så om det är 10 a eller 16 a spelar ingen roll?
  5. Olle35

    Säkring?

    Ok får kolla med fastighetsskötaren. Har bytt ut några som sagt som inte hade färg på sig se bild. Svårt veta om de funkar när de inte är röda. Kan ju spara dem ändå.
  6. Olle35

    Säkring?

    skulle sätta i en sladd i uttaget i köket. Det liksom blixtra till i uttaget. Uttaget funkar inte nu och heller inte en taklampa i köket plus en taklampa i hallen,. Tänkte först om det var en säkring. Har ett paket det står 10:a på och bytte ut några som inte hade rött i sig. Funkar ändå inte. Blivit nån kortslutning eller går det se vilken säkring som ej fungerar? Ibland kan man ju se om färgen lossnat.Se bild. 10 a funkar på de flesta så det är inte fel typ iaf? Gäller lägenhet.
  7. Kör nog hellre Windows 🙂
  8. Frågan är hur jag ska göra om jag ska kolla kring att lämna in datorn eller avvakta lite se om problemen fortsätter? Idag starta den fint igen. Är även inne på köpa en dator till vilket fall som helst i vår sommar. Isåfall funderar jag på lämna in den när jag fått den nya.
  9. Jag använde datorn väldigt sällan när det var Windows 10. Stående för det mesta.
  10. Det har nämnts i träden om det kan vara SSD problem. Tror jag fick fram den blå skärmen i samband med att jag uppgradera från Windows 10 till 11 och då kom jag inte ur det blå hur jag än gjorde. Då fick jag hjälp av er att installera om Windows 11. (Finns länk till den tråden i denna tråd). Jag har inget minne av att det kommit fram blå skärm när jag hade Windows 10 fast jag kan minnas fel också. Det dröjde väl 3 månader (mellan dec och Mars) mellan tillfällena med blå skärmen. Senast den blå skärmen kom fram (i tråden) uppgradera jag Bios förra veckan och när jag starta om datorn efter biosinstallationen kom den blå skärmen fram vid den omstarten (som man ska göra efter biosinstallation) och fläkten börja sätta igång och jag var tvungen slå av datorn och på. Igår morse när jag slog på datorn kom inte blå skärmen fram men skärmen svart länge och påslagningsknappen blinkade snabbt repeterande..Som om datorn fastna i något läge. Jag höll sedan in knappen och kom in som vanligt. Därefter har jag startat om antal ggr igår och idag och funkat som det ska varje gång . Sporadiskt alltså. Jag antar att senaste Bios är installerad. Det står ett årtal som är äldre än 2024 vid Bios i System men det kanske är så.
  11. Blåsa utanför kan jag ju göra men då gälller det att det är ok göra det. 🙂 Verkar vara olika tyckande.
  12. Kanske lämna in datorn då om göra detta. Vet ej. Förvirrande olika teorier 🙂
  13. Tror avvaktar med tryckluft och liknande då 😀. Jag antar att senaste Bios installerades. Står dock äldre år på Bios i ””system” . (Nämnt det i tråden). Kanske bättre jag hoppas på det bästa och fortsätter problemen lämna in datorn istället om någon nu inte kommer med ett tips här.
  14. Nej inte vad jag vet. Känns lite sådär ge sig ut fråga i en verkstad. Egentligen inte konstigt. Går det inte göra på annat sätt? Isåfall kanske kanske bra ha. Hm ska fundera. 😀.
  15. Japp ska fundera lite. Kanske lite overkill gå köpa en sådan om de är dyra.
×
×
  • Skapa nytt...