Gå till innehåll

karro_84

Medlem
  • Innehållsantal

    10
  • Gick med

  • Besökte senast

karro_84's Achievements

(1/8)

  1. Jag lyckades lösa problemet själv. Jag hittade att man kunde förstärka micen och då hjälpte det både med den interna och med den till headsetet. Tack för hjälpen iallafall! Gjorde så här: Gå in under Startmenyn->Kontrollpanelen->Maskinvara och ljud->Hantera ljudenheter Gå in under fliken Inspelning och välj vilken mick du vill ställa in. Välj Egenskaper. Gå in under fliken som heter Nivåer. Här kan du dels ställa in maxvolymen på mikrofonen (max är 100) och sen kan du välja mikrofonförstärkning. Det var mikrofonförstärkning som hjälpte mig.
  2. Ja, jag visste inte hur mycket som behövdes, så fråga bara så försöker jag svara så gott jag kan. Det är en Lenovo G550. Den interna micen funkar inte alls, den externa, som är i ett headset går att tala i så det spelas in men ljudnivån är jättelåg även om jag ställt in micen på högsta volym. Det står att det fungerar korrekt, det är bara Skype som uppmärksammar att den interna micen inte fungerar alls.
  3. Hej, Jag har installerat windows vista och sedan uppgraderat till win 7. Sedan jag gjort detta så har inte min mic fungerat. Jag har försökt med allt jag kan komma på att testa under ljudinställningar i kontrollpanelen, testat att uppdatera drivrutinerna med mera men det vill inte fungera. Nu har jag köpt ett headset och nu hör jag förvisso vad som spelas in, men även om jag har inspelningen på högsta volym så hör jag knappt vad som är inspelat. Kan ni hjälpa mig?
  4. I en av de nyaste verisonerna av MSN live blir det som punkter för varje nytt meddelande som skickasvilket är ganska störigt. Går detta att ta bort på något sätt?
  5. Det löste sig med ljudet. Tusen tack!
  6. Nu funkar det som det ska Tusen tack för hjälpen!
  7. Jag har installerat XP i min Acer Travelmate 290 men ljudet funkar inte som det ska, antar att det saknas drivrutiner till ljudkortet? Kan nån hjälpa mig med detta?
  8. Tack för all hjälp! Jag fixade en XP-skiva istället då löste sig nästintill allt.. Bara ljudet som krånglar nu, men det ska väl med ordna sig så småningom
  9. Men det är inte rena XP-skivor jag har, jag har bara de som följde med datorn...
  10. Jag har haft nyaste verisionen av Ubuntu installerat på min Acer Travelmate 290. När jag försöker få bort Ubuntu och få tillbaka XP med hjälp av Recovery-CD och så, får jag felmeddelande när datorn startas, ungefär att GRUB inte kan startas för det finns ingen boot-CD i. Jag vet att jag hade samma problem förra gången, som var för några år sedan, men jag kommer inte ihåg hur jag gjorde då för att lösa problemet mer än att jag fick hjälp här. Så, jag hoppas att någon här åter kam hjälpa mig /Karolina
×
×
  • Skapa nytt...