Gå till innehåll

Igge

Medlem
  • Innehållsantal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Igge

  1. Igge

    Viloläge

    e-son: Har provat men utan att lyckas att få till detta. Stenis: Kommer att köra den som arbetsstation i ca 6mån innan alla andra datorer har kommit. Det tar jäkla massa tid att starta upp den varge gång man ska använda den. Och ha den igång hela tiden enbart för att den ska användas i 40min varanna dag känns lite onödigt.. Har nu kollat lite och det ser ut som att det är PAE-läge som ställer till det. Kan man inaktivera den på något sett?
  2. Igge

    Viloläge

    Någon som vet hur man aktiverar väntläge (viloläge) på win2003 server? Just nu kan man bara logga ut, starta om och stänga av. Tacksam för svar
  3. Någon som vet vad det kan vara för fel när man öppnar ett befintlig excell fil som öppas det först ett tomt excell och sedan öppnas den jag klickade på.
  4. Det som körs här iär IE6 men på min dator kör jag IE7 Men när jag går in på hidebehind.net så kan man fortfarande välja om man vill fortsätta att gå till sidan eller inte fast man använder IE7
  5. den sidan fungerade förut. men här har du en annan som folk kan surva via. https://hidebehind.net
  6. ett ex. på sådan sida är https://blip.se
  7. Det är så att vi har en internetspärr på företaget. Men det är så att jag har nu sett att vissa användare skriver in adressen med https:// istället för http:// och då har dom tillgång till sidorna. Kan man spärra det på något sett i windows eller IE?
  8. Igge

    regedit problem

    Det är så att för några månader sen har ändrat i regedit så att det inte syns vilket IE version jag använder och om jag inte minns fel så ändrade jag även så att det inte går att se vilket windows version jag har. Det är så att det ställde till lite problem nu när jag ska besöka vissa webplatser. Och jag minns inte vart jag ändrade inställningarna i regedit. Någon som kan hjälpa mig med att återställa det? Jag använder IE 7 och Xp
  9. Är inte så hemma på det här.. Men frågar ändå. Det är så att jag vil kunna använda program som jag har på min dator/server hemma vart än jag är dvs att jag kan logga in på nått set på min dator och kunna köra programmet. inte genom nått remote program. Finns det någon möjlighet att få till detta?
  10. Igge

    Måste betala?

    Skulle starta igång min Outlook Express. Skrev in adressen (@hotmail.com) och lösenordet. När jag ska ansluta för att hemta nya meddelanden mm får jag upp denna felmeddelande. Det gick inte att ansluta till Hotmail som ****@hotmail.com. Hotmail tillåter inte längre att gratiskonton ansluter via Outlook Express. Mer information om detta finns på webbplatsen http://www.hotmail.com/oe. Konto: 'Hotmail', Server: 'http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp', Protokoll: HTTPMail, Serversvar: 'Access to Hotmail via Outlook and Outlook Express now requires a subscription. Please sign up at http://join.msn.com/general/Email', Port: 0, Secure (SSL): Nej, Felnummer: 0x800CCCF6 Vad ska man göra för att lösa det där? UTAN ATT BEHÖVA BETALA
  11. Igge

    Internet spärr

    Alltså. jag ska inte ta bort en spärr eller komma förbi den. utanjag vill sätta dit en sådan
  12. Igge

    Internet spärr

    Sitter på ett företag och vil neka åkomst till internet surfning under vissa tider. mao så ska man endast kunna surfa under vissa tider dvs på rasterna. Finns det något program som man kan instalera eller fins det något inbyggt i windows som gör så att man kan spärra åtkomst under vissa tider???
  13. Igge

    OS / webbläsare

    XP- pro Det stog förut när man kollade på online listan. Sen när jag ändrade med det där programmet står det Okänd. Det går ju att ändra tebax det om man vill. Men jag vill ändra så att det står den text jag vill ha. Iaf på en av dom dvs OS eller webbläsare
  14. Igge

    OS / webbläsare

    Har provat med detta progg nu. Utan någon framgång. Nu står det OS = Okänd webbläsare = Microsoft IE Det är det jag vill ändra på..
  15. Igge

    OS / webbläsare

    Tänkte det bara som en kul grej. Kör tyvär inte med FireFox.. Finns det inga sett att ändra detta på IE?
  16. Igge

    OS / webbläsare

    Har funderingar kring infot om OS / webbläsare Det är så att när man är ute på tex ett forum. Så kan ägaren tex. se vilka som är online. Där står det even vilket OS / webbläsare dom har. På mig står det tex Windows XP Microsoft IE 6.x frågan är.. Kan man ändra det?
  17. Har du vänt kabeln åt rätt hål? Prova med att vända på kontakten.
  18. Får ett fel hela tiden när jag öppnar en mapp som innehåller filmer. Jag anar att det är drwtsn (eller vad det nu heter) som spökar Någon som vet hur man kan fixa till detta? Går det att stänga av drwtsn?
  19. Igge

    Temp filer

    Har nu fått till allt som jag vill. Delar med mig hur jag gjorde om det är någon annan som skulle få problem med detta. Gå in i mappen som du vill ha bort. Högerklicka på mappen i386 Välj Säkerhet. Där komer det up en skylt "Du har inte behörighet att granska eller redigera de aktuella behörighetsinställningarna för i386, men du kan ta ägarskap eller ändra gransnigsinställningar." Klicka sedan på Avancerat längst ner Sen Ägare längst upp i menyn. Klicka på Administratör eller Administratörer (om du är inloggad som nogot annat än administratör och har administratörs behörigheten) Kryssa i Ersätt ägare av underhållare och objekt och klicka sedan på Ok Det kommer då upp en skylt: "Du har inte behörighet atyt läsa innehållet i katalogen ??D:namnet på mappen som jag vil ha bort i386. Vill du ersätta dina nuvarande behörigheter för katalogen med behörigheten som ger dig fullständig behörighet? Alla behörigheter kommer att ersättas om du klickar på Ja." Klicka på Ja. Sen Ok Sen är det bara att ta bort mappen
  20. Igge

    Temp filer

    Varför inte? Mitt windows är instalerat på C: och dom där mapparna är på D: Kan ju inte spela någon roll om jag tar bort dom?
  21. Igge

    Temp filer

    När jag instalerade SP2 så gick det inte så bra dom 2 första gångerna. Sen gick allt som det ska. Nu är det så att när SP2 instalerades så skapade den temp map på mitt D: Så nu har jag 2 mappar på D: som jag inte vet hur jag får bort. Det står "Det gick inte att ta bort i386. Åtkomst nkad. Kontrolera att disken inte är full eller skrivskyddad och att filen inte används." Jag har provat med att ta bort skrivskyddet. Men utan någon resultat. Den kommer automatiskt tillbaka. Någon som vet hur man kan få bort dom 2 mapparna från mitt D:???
×
×
  • Skapa nytt...