Gå till innehåll

mazerati

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Om mazerati

  • Födelsedag 1970-05-08

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man
  • Från
    Växjö

mazerati's Achievements

(1/8)

  1. Hej igen. Tack för infon! Provat dista ut W7 till en annan NC4400 men samma resultat på den så vi får vänta på HPs BIOS uppdatering och se om det hjälper.
  2. Hej. Nej tyvärr. Jag kommer inte kunna göra det nästa vecka heller då jag åker iväg på semester. Men efter det så ska jag prova installera på en annan 4400a. MS kanske återkommer med något svar innan dess iof. Men jag kollar här när jag kommer tillbaka efter sem.
  3. Tjena. Här är en rapport från Win 7 upgrade advisor. NC4400_UpgradeAdvisorW7.zip
  4. Jag provade Ultimate versionen idag med precis samma resultat, att den hänger kvar vid "completing installation". Efter tvingad power-off och väljer felsäkert så stannar den vid CLASSPNP.SYS. Jag tänkte att jag ska prova på en maskin till med samma modell nu i veckan när jag är hos kund som har dessa modeller. Återkommer efter det testet.
  5. Hej igen. Absolut så vill jag gärna vara med och testa. Jag har även en del kunder som har just dessa maskinmodeller och i kommande deployment projekt med Win7 så vore det ytterst intressant och få en lösning på problemet, det verkar ju vara fler som har detta "felet" efter lite Googlande.
  6. Nu har jag testat allt (känns det som), även provat med andra minnesmoduler i tron om att det kanske var det som var problemet men icke. Bytte även ut disken utan resultat. Körde Disable på enheter i BIOS som tex serieport o wlan m.m, men icke. Efter lite sökande på nätet så verkar det iaf som jag inte är ensam om detta fenomen. Hopplöst fall den här datorn verkar det som.....får bli säljannons på Blocket snart. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproinstall/thread/7d765b66-17c6-46e8-94e2-dd39b5b504c1
  7. Tycker jag provat det mesta. Senaste BIOS från HP, valt "default settings" i BIOS. provat ändra läge på SATA stödet från Native till Disable (IDE emulation) iof inte provat att köra disable på enheter såsom seriell portar o dyl. Det ska jag prova med. När jag kör installationen har jag valt att radera alla partitioner på disken och skapat ny igen i Win7 setupen. Får väl bli en hyllvärmare den här datorn annars. Tack för din hjälp så här långt iaf.
  8. Hej. Ja jag kör en win server 2008 med MDT 2010. men jag har även kört från en nybränd DVD med Win7 från MSDN med precis samma tråkiga resultat just på den datormodellen.
  9. Försökt att hitta något som tyder på nåt error i setupact.log men hmm kan fasen inte se något mystiskt direkt. Om du har lust kolla gärna du med. Panther.zip
  10. Tjena. Tänkte bara slänga ut en fråga här ang installation av en HP dator. Laptopen i sig är en HP NC4400 och jag har problem med att få installationen av Win7 att fungera. Jag kommer så långt att filer etc kopieras och den bootar om en gång, när den sedan påbörjar andra fasen så hamnar den vid "Completing Installation" sen är det kört. Där står den och väntar och väntar (inatt lät jag den vara igång 8 tim senare....completing installation), tills man till slut tröttnar på det och stänger av datorn med powerknappen. Jag har provat det mesta med att exempelvis bränna en ny ISO, inte ha något anslutet i USB portar eller så, kört en factory default i BIOS, men icke. Inget hjälper. Är det någon här som haft liknande problem på andra typer av maskiner? Denna verkar helt omöjlig att få igång med 7an. Det är Home Premium jag provat få igång, men tror inte detta härstammar till en viss 7 version. Strange....
  11. Hej. Jodå det där har hänt mig med, men det har ordnat till sig av sig självt efter ett tag eller vid omstart så har inte brytt mig så mycket. Däremot skulle jag vilja kasta in en annan fråga när det gäller gadgets, är det någon mer som använder SR Webradio gadget? Den verkar inte kunna hämta information från SR gällande vad som spelas etc, har för mig att detta funkade i Vista. Nån som vet nåt? update. glöm frågan hittade lite info på Live Gallery. "Update 090307: Sveriges Radio har updaterat källan (xml) som gadgeten använder för "Just nu" info och för scrollande information. Ska bara leta upp ngnstans att hosta kanallistan mm så lägger jag upp den nya fungerande versionen"
  12. Jag hittade det här som jag tyckte var smidigt. Det lägger till Mount och Quickmount i högerklickmenyn. Tyckte jag var mycket smidigt. Pismo File Mount http://www.pismotechnic.com/
  13. Tack testar det.. Det funkade kanonbra med Avast Antivirus. Det som hände med de andra antivirusprogrammen jag testade var att on-access tjänsten slutade fungera efter ett tag.
  14. Tjenas. Någon som provat nåt antivirus som fungerar med 7an? Jag har testat med AVGfree och McAfee Antivirus Enterprise 8.5i men båda kraschar i 7an. så tips mottages tacksamt...
×
×
  • Skapa nytt...