Gå till innehåll

HINKEBO

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av HINKEBO

  1. När du använder Viloäge stängs datorn av...
  2. HINKEBO

    UXTheme Patch

    Det står så mycket om UxTheme Patcher överallt så jag tänkte att jag gör såhär: Här finns en bra UXTheme Patch från flyakite: Universal UXTheme Patcher v1.2 "Mirror" Fungerar med: Windows Whistler, XP Home & pro, 2003 Sen finns det diverse Visuella stilar på: http://www.x.se/dv6b Försöker bara göra det lite enklare att hitta.
  3. Kontrollpanelen -> brandväggen -> sen kan du öppna portar där. ja jag vet att det här är gammalt men nån kanske vill veta
  4. Ge mig en skärmdump på problemet å kanske jag kan hjälpa till..
  5. Starta "narrator" så kan du få datorn att tala med Sam, lite svårt att höra vad han säger men det fungerar iallafall.
  6. Menar du att jag ska skriva in installations idn? Ska jag då inte ringa och tala om den? Jag har sett den den finns under telefon-sidan i programmet och tele nummerna med.
  7. HINKEBO

    xp aktivering

    Hej. Har nyss gjort en ominstallation (gör det ganska ofta, även på andra datorer här hemma) av WinXP pro 2600 och när jag sen skulle aktivera Windows över internet så säger den att jag redan har aktiverat det högsta antal gånger. Vad menas med det? Innebär det att jag aldrig mer kan göra en ominstallation om det skulle behövas? Jag har självklart en original cd med tillhörande produktnyckel. Kan nån hjälpa till? bkulle bli tråkigt om jag måste installera om igen efter 30 dagar.. har fungerat tidigare. ???
×
×
  • Skapa nytt...