Gå till innehåll

bambi

Medlem
  • Innehållsantal

    11
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    Luleå Sverige

bambi's Achievements

(1/8)

  1. har samma problem som din syrra och morsa..och jag kör live messenger
  2. Hej Det började för 2-3 månaders sen att msn live loggar ut mig flera gånger om både när jag visas som "offline" och när jag sitter och skriver till polarna. Så jag beslutade mig att ghosta om min dator och efter det slutade det att göra så, men i måndags började den att göra samma sak igen! Jag har beskrivit problemet för MSN, men deras sätt fungerar inte heller. Jag vänder mig till er som både har samma problem som mig och har löst problemet!
  3. tack, för hjälpen JohanF det fungerade
  4. Jag har nu testat det du beskrev, men det gick inte. Provade med att ändra namn på anslutningen på gäst datorn och det gick inte heller.
  5. tack, för hjälpen byggarebob. jag hoppas nu att det ska fungera
  6. Jag var idag och köpte en korsad tp-kabel. Och när jag kör guiden "Guiden Överför filer och inställningar" som Windows har, så hittar inte min gamla datorn den nya datorn och tvärtom. Det jag hade tänkt att det skulle gå utan internet, för båda datorerna står ca 20 cm ifrån varandra. OS på datorerna: Gamla: Win XP Home Nya: Win XP Pro Brandvägg: Windows brandvägg Inge DHCP eller DNS
  7. Hej Jag och en polare har tänkt att bygga ett eget chassi och det jag(vi) undrar är vilket volt startknappen jobbar på? ???
  8. Jag har nu börjat undra vad t.ex PC3200 står för. Om nån har ett bra svar skriv ett inlägg!
  9. Vet någon ett bra Equalizer Program till datorn?
  10. Hej! Jag undrar hur man öppnar en port i W2k3.
×
×
  • Skapa nytt...