Gå till innehåll

TheDon

Medlem
  • Innehållsantal

    52
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Från
    S-vall

TheDon's Achievements

(2/8)

  1. Hej Jag har inga som helst prob. att kommaåt några utav Microsofts sidor. Windows Live Hotmail, Windows/Microsoft update m.m. fungerar perfekt för mig (även länken ovan, från Malou).
  2. Troligt genom att ändra Firefox till standard webbläsare
  3. Använder du tangentbordet via PS2 eller USB kontakten? Har stött på endel tangentbord där "extraknapparna" endast fungerar via USB.
  4. Det står på tillverkarens hemsida (och även på sidan du länkade till i första inlägget) att dom ska fungera automatiskt och utan drivrutiner, eftersom inga sådan finnes eller ska behövas.
  5. Har just varit i tfn. kontakt med Microsoft, och enligt dom så är det enda som skilljer OEM från Retail just det där med supporten och instruktionsboken. Du kan byta hårdvara hur du vill, även moderkort. Det enda är att du behöver aktivera Vista igen om du byter moderkort.
  6. Ok. Bra med så mycket info som möjligt före köp. Fler svar och mer info efterlyses
  7. Hur är det med ändring/byta av hårdvara då? Kan sådant göras? Och om jag fattat dig rätt så kan jag alltså inte installera en OEM på nån annan dator en den jag installerat på för första gången alltså, kört för byta av datorn med andra ord. Men som sagt, hur är det med uppgraderinga av hårdvara då? Kan man t.ex byta till ett nyare moderkort och processor.
  8. Vad skiljer OEM versionen från Retail versionen mer än att du ej har support från Microsoft och manual? Finns det nån info om de' än, nån som vet (Stenis kanske)?
  9. Nu har Windows Live Messenger 8.1 släppts på Svenska !!!
  10. Borde gå att uppgradera en OEM version av XP, men kan ju inte svara säkert. Men i vilket fall så kan du ju annars köpa en fullversion av Vista, det går ju alltid.
  11. Du kan uppgradera, men enbart genom köp av en uppgradering. Så i det blir köp av ny licens (och programvara) ja.
  12. Du borde få kortet att fungera med dom där drivrutinerna, men inget kan ju garanteras
  13. Dom har uppdaterat sidan för Windows Live Messenger men inte "lagtupp" den nya versionen än
×
×
  • Skapa nytt...