Gå till innehåll

tottor

Medlem
  • Innehållsantal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av tottor

  1. Jag har också försökt att installera XP på min HP Pavilion dv6185eu, men den stänger bara av sig. Den formaterar hårddisken, kopierar filer, men bara till 99%. Sedan efter det så stänger den av sig. När jag sedan atartar den själv så kommer det upp ett meddelande som det står "NTLDR saknas", jag har provat med den här guiden:http://tinyempire.com/notes/ntldr-swe.htm, men deå säger den att hal.dll saknas. Jag har provat att installera med tre st olika xp skivor. Jag har även provat att göra som ni skriver här nt52/ ALL /force. Men det funkar inte heller. Snälla hjälp mig, jag är helt slut på vista skiten.
  2. Jag har haft Vista sedan det kom ut här i Sverige. Och nu vill jag installera XP igen, men när jag ska installera XP så går allt bra men... Men när har formaterat hårddisken och filerna har kopierats över till hårddisken, steget efter det alltså där man ser hur lång tid det är kvar och så då stänger datorn av sig. När jag sedan slår på datorn igen så stänger den av sig igen, på samma ställe. Men det fungerar perfekt när jag ska installera Vista igen, då fungerar det fel fritt. Jag har inte en aning om vad det kan vara för fel.
  3. Jag undrar vilket språk som är bäst att ha på Windows XP engelska eller svenska? För uppdateringarna kommer väl ut snabbare till de som har engelska.
  4. Nu har jag fixat så att länkarna öppnar i ett nytt fönster, jag har även nya banners.
  5. Jag hade flyttat ner snabblänkarna men nu har jga flyttat upp dom igen, ni får kolla om reklamen fungerar nu. Jag har även lagt till några nya musikvideor och några andra filmer.
  6. Jag har ändrat koden på alla sidor nu, så vi får se om det sungerar bättre nu.
  7. Just nu så är det 89,66% som använder Mozilla Firefox och 6.9% som använder Internet Explorer och 3,45% som använder Opera. NU har jag också ändrat kodningen.
  8. Nu har jag fixat utseendet ytterligare på sidan, så jag vill gärna ha kommenterer på hursidan är/ser ut nu. Och skriv gäran om den dära Setup rutan kommer upp igen. Tack på förhand
  9. Nu har jag fixat bilderna på första sidan plus att jag har lgt till en "pratbubbla" i stället för att texten som beskriver kategorierna står på bilden, jag har också tagit bort svd nyhetern och lagt till msn search.
  10. Jag tror att jag ska ta bort svd ny heterna lite senare. Det där med "pratbubblan" läta bra det ska jag fixa så snart som möjligt.
  11. Nu har jag bytt useende på sidan och skulle vilja svar på hur ni tycker att den ser ut nu och vad som kan bli bättre.
  12. Nu tror jag att jag har hittat den där popup rutan. Jag ska tag bort den när jag kommer hem, just nu är jag borta. Ang inehållet så håller jag på att leta efter nya filmer m.m.
  13. Jag hittar inte nyckeln WaitToKillService, Ska jag skapa dn ny då?
  14. Jag vet inte varför den där popup rutan kommer upp, för jag har inte satt dit någon popup ruta. Ang navigeringen så ska jag försöka fixa länkarna där uppe på sidhuvudet i morgon för nu orkar jag inte.
  15. Jag vill gärna ha svar på hur ni tycker att sidan ser ut, och hur den fungerar. Jag vet att sagan om ringen parodierna inte fungerar, så det be höver ni inte påpeka. http://www.suurfa.se
  16. tottor

    ptdebug.txt

    Hej jag har fått en konstig fil på min C: disk som heter ptdebug.txt. För tillfället är den 4949 kb stor men i går var den bara 3949 kb stor och dagen där före 2949 kb kan det vara ett virus? När man uppnar filen står det när jag uppnade ett fönster och när jag uppdaterade virusskyddet och brandväggen. Jag har McAfee VirusScan 8.0i Enterprise med Anti-Spyware module 8.0.0 och McAfee Desktop Firewall 8.5. Snälla svara snabbt.
  17. tottor

    Nero 7

    Har du provat med att göra en systemåterställning ?
  18. tottor

    Slipstream

    Man kan ladda ham uppdateringar och integrera de på skivan.
  19. Min papperskorg har försvunnit på skriv bordet. Jag har kollat om den gör att bocka för i Tweak UI men pappers korgen fanns inte med som val där.
  20. Microsoft säger att Windows Xp kommer att leva kvar i upp till 5-10 år efter att vista har släppts. Men jag skulle inte vilja köpa en ny dator med XP i dag. Vista är ju mycket bättre och säkrare. Men en del saker från vista kommer också till XP te.x det nya fil systemet exFAT och vissa säger att Sidebar kommer till XP också.
  21. Har du prövat med att trycka in någon tangent?
  22. Felsäkert läge är blockerat om du inte har aktiverat windows kopian. Tror ja, var så för mig ialla fall.
  23. Hade samma problem förurt ingt hjälpte. Så jag skapade en nya användare och flyttade över filerna till den.
×
×
  • Skapa nytt...