Gå till innehåll

Landsfiskalen

Medlem
  • Innehållsantal

    2 329
  • Gick med

  • Besökte senast

Inlägg postade av Landsfiskalen

  1. Ursäkta men ja har inte sett meddelandet eller detta inlägg för än nu.

    Men ja vet inte. I xp är det HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{2559a1f6-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0} som den lediga knappen finns på.

    Men de är bara att ändra på någon av dom befintliga nyklarna, som man inte använder, om de inte finns någon ledig. Man får rota runt lite i registret.

  2. Jo, bättre är det ju. :-) Men har ännu ett mysko problem som gör att datorn ibland går upp runt 70%-100% vid filmtittande, eller användande av chrome och firefox. Ser alltså på en film som först flyter på bra,som plötsligt börjar hacka, för att sedan flyta på bra igen. Gör så hela tiden,och när jag kontrollerat detta, så har alltså processorn spunnit på ordentligt. Alltså den segar alltså ibland. Jag fattar verkligen inte vad problemet är? Nu medans jag skriver detta, jobbar processorn ok runt 4%. Började titta på youtube nu, och den är uppe runt 30%. Sedan plötsligt när man använder media av något slag, så går den direkt upp i varv, men använder inte arbetsminnet, utan enbart processon. Borde kanske installera om datorn iallafall? Datorn borde ju fankens knappt regera vid film och musikavspelning,eller surfa på internet? Alltså datorn är helt enkelt ojämn i prestandan, men visst att stänga ner den där sharing funktionen gör ju datorn bättre.

    Sånna problem fixar denna.

    http://majorgeeks.com/Advanced_SystemCare_3_d5927.html

  3. Hej fiskalen... kul att se dig igen..wave.gif

    Dom bygger om här. Datorn inplastad. Bara igång tillfälligt i dag.

    Eftersom Firefox är ETT ord och Mozilla själva vill kallar den Fx så är det Fx jag använder och förespråkar. Liknelsen med IE var extremt dålig, inte bara för att Firefox aldrig bör liknas vid Internet Explorer.

    Ok Internet explorer = IR. Ha ha. :P:lol:

  4. Windows 3.1 i webbläsaren. B)

    http://209.213.121.56.nyud.net/

    ________________________________________

    FF = Firefox. inte fx.

    IE = Internet Explorer.

    Man tar den första bokstaven från början av varje stavelse.

    Om man tar den första och den sista i firefox, fx, så blir Internet explorer IR i stället för IE.

    Bara för att kommentera ur en annan tråd.

    Hälsningar språkpolisen :P

  5. Tycker de är synd att dom införde IPRED. :(

    Ja har köpt rätt mycket filmer, som ja tycker är bra. Om man inte får se filmen innan, blir de som att köpa grisen i säcken. Man vet ju inte vad man får för pengarna. Tänk va många gånger man har gått och köpt sig en ny cd, eller dvd och så är de bara skräp. De är nästan som ett lotteri. Filmen kanske är bra om man har tur. :P

    Tänk om man gjorde så med mat. De står bara fisk eller kött, typ. Då vet man inte om det är kåldolmar eller vanlig köttfärs. Man får gissa sig fram. De hade sett ut de. :lol:

×
×
  • Skapa nytt...