Gå till innehåll

Vlad

Medlem
  • Innehållsantal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Vlad

  1. Hej. Har också haft problem i Vista med BSOD (och bara i Vista). Sänkte minnes hastigheten från 800Mhz till 667Mhz i BIOS och har inte haft en BSOD sedan dess. ???
  2. Problemet löst. Stängde av Asus IA och ändrade från 800 till 667Mhz i bios och nu funkar allt klockrent, (eller så bra det brukar gå i Vista ).
  3. Hej. Ska kolla det där med minnen vid ett senare tillfälle, har provat både ny BIOS, vista x86 och x64, båda med BSOD titt som tätt, även under installation.Har även provat ladda ner en engelsk "ful-Vista" från nätet och fått BSOD. Har installerat mitt gamla hederliga Xp nu och det har funkat klockrent hitills. Får prova dualboot med Vista senare, måste ju ha åtminstånde ett fungerande OS. Tack för alla tips, åter kommer när jag testat minnena "one bye one", samt med andra minnen jag har sittandes i mediapc;n.
  4. Kommit en ny BIOS, provar den och återkommer senare....
  5. Jepp, har kört det. Windows hittar inget fel..
  6. Och även detta; Probably caused by : ntkrnlmp.exe ( nt!ObIsKernelHandle+22e )
  7. Nu händer nått; * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {9a, c00db, 2, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiBadRefCount+4e ) Followup: MachineOwner --------- Har kört windows mem-check utan anmärkning
  8. Nope, det blir ingen sådan mapp..(C:mappfördinasymbolfiler)
  9. Får inte guiden att funka, se tidigare innlägg :-[
  10. Jag fick BSOD på helt nyinstallerad Vista,(formaterat tre ggr nu) skulle installera Chipset driver och ljud (integrerat) när BSOD kom nu sist. Har inga av nämnda grejer tillkopplade, hade ej heller Aktiverat vista än för det blir väl många ominstallationer frampå antar jag.. Har även provat att installera Xp och då blir det ingen blåskärm.
  11. Hej. Håller på med länkad guide nu men har fastnat på SRV*C:mappfördinasymbolfiler*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Var finns mapp för mina systemfiler, ska * tecken vara kvar eller ska man ha mellanslag där
  12. Hej på er alla. Då var det dags igen. Köpt nytt moderkort Asus P5K PRO, Core Q6600, 4x1 GB Corsair XMS2-6400 och installerat om Vista x64. Det händer flera gånger att jag får en BSOD. Ibland utan att göra nånting men oftast när jag ska installera nått program. Och givetvis mitt i en pokerturnering igår > . Får följande dump om det är till nån hjälp. Problemsignatur: Problemhändelsens namn: BlueScreen OS-version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Språkvariant-ID: 1053 Ytterligare information om problemet: BCCode: 1e BCP1: FFFFFFFFC0000005 BCP2: FFFFF80001C8B84D BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFFFFFFFFFFFFF OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Filer som hjälper till att beskriva problemet: C:WindowsMinidumpMini120707-02.dmp C:UsersGöranAppDataLocalTempWER-47658-0.sysdata.xml C:UsersGöranAppDataLocalTempWER2D08.tmp.version.txt "WER2D08.tmp.version.txt" fanns inte men, i en tidigare dump fanns "WERFCE4.tmp.version.txt" som ev. felorsak. I den står det; Windows NT Version 6.0 Build: 6000 Product (0x1): Windows Vista Ultimate Edition: Ultimate BuildString: 6000.16551.amd64fre.vista_gdr.070828-1515 Flavor: Multiprocessor Free Architecture: X64 LCID: 1053 Tror Vista jag har en AMD prosessor? Nån som har nått förslag på vad som är felet? Har alla nya drivisar jag kan hitta. Göran.
  13. Har också senaste drivisarna, tror nog det är nått hårdvarufel, typ nätdel, (eller moderkort för det vill jag ha ett nytt core2 kompatibelt. Men att övertyga frugan om att sånt är nödvändigt är svårt )
  14. CPU test i 3dmark06 under 2 timmar inga problem. Vid loop av 3D test avbryts test efter en par loops med följande felmedelande "IDirect3Device9::Present failed:Devicelost (D3ERR_Devicelost)". Har provat köra alla test inviduellt ett och ett och det funkar.
  15. Ska prova att köra detta i morgon under en lång tid och se vad som händer... Tack för tips så länge.
  16. Hej waxinator. Har vattenkylning på CPU och nordbrygga, kontrollerat av mCubed t-balanser. Processor ligger på 40-50 grader Moderkort på 30-35 grader Diskarna på 30-32 grader Grafiken har dock orginal kylning 55-65 grader. Och radiatorn damsugs varannan vecka , så jag tror inte det är tempen det beror på. Lådan har 3 papst 80mm och 2 papst 120mm. Kan det vara nätdelen, en lågpris ACE raw deal 520W för endast 315kr?
  17. Hej på er alla. Min pc har plötsligt börjat starta om när jag sitter och spelar, lite mer krävande spel (FPS). Både i Vista och i XP. Samtidigt med att detta problem börjat, så kan jag inte längre klocka upp frekvensen på processorn. Har brukat lattja med det tidigare för att kolla tex. 3Dmark och superPI för skojs skull. Har då kunnat höja med 10-20% utan problem. Provar jag nu med endast 3% överklockning blir det blåskärm direkt. Har dock alltid kört i orginalfrekvens annars. Någon som har haft samma problem? Har lite egna funderingar som jag vill "bolla" med. Börjar moderkortet bli "slitet", kondensatorerna har väl en begränsad livslängd? Kan det ha med att jag börjat köra med RAID0 så det blir för mycket för den gamla P4D processorn? Har jag för klena grejer så mitt 8800GTS protesterar. Har nyligen formaterat och har samma problem nu som före. Jag sliter mitt hår i frustration. Tacksam för tips, ideer och funderingar. Göran
  18. Problemet löst i mitt fall. Det var min webb-lur till skype, topcom webtalker100, som strulade till skärmsläckaren! Efter att jag plockat bort den funkar skärmsläckaren igen. Knepigt.
  19. Samma problem här, fast skärmsläckaren har slutat fungera helt. Kör Vista x64.
  20. Ja, men man får en snabb och fräsch Pc i några månader, innan den är full med "skit" igen. Tack för alla tips.
  21. Yepp. Alla, inkl. de dolda var avinstallerade.
  22. Hej igen. Samma problem kvar efter ominstallation av Sp2. Blir nog till att formatera i helgen
  23. Hej. Är också inne på att ominstallera Xp. Men först ska jag prova ominstallera Sp2. Har aldrig gjort det förr. Är det bara och installera Sp2 rakt av? eller ska jag avinstallera Sp2 först?
  24. Hej. Intels drivrutiner är provade. Har testat att avinstallera USB helt i enhetshanteraren koppla bort alla USB enheter samt "tvingat" in de nya drivrutinerna. När jag kopplar in endast en usb enhet kommer meddelanderutan om höghastighets usb saknas. Knasigt fel det här.
  25. Hej. Det har jag provat. Både med nya samt gamla på CDn. Hjälper inte.
×
×
  • Skapa nytt...