Salle

Medlem
 • Innehållsantal

  201
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Salle

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Från
  UPPSALA
 1. Jo, jag har försökt göra det ,men det hände inget ??? ??? har gjort tom systemåterställning utan förbättring,konstigt!!!!
 2. Har precis uppdaterat programmet,efter begärd omstart av datorn så har ikonen försvunnit från aktivetetsfältet ,dessutom so fick en varnings ruta som talar om att datorn kan utsättas för risk utan AV.Det verkar ha inaktiverats på något sätt. Har försökt att öppna det men det gick inte heller?? Har nån råkat ut för det idag??
 3. Hej! Jag försöker överföra bilder från mobilen till datorn via bluetooth, men jag får bara överföra en bild i taget trots att jag markerat ca 5 bilder för överföring. på Bluetooth start guiden finns bara två alternativ: skicka en fil eller ta emot en fil,dessutom måste jag starta om guiden för varje överföring. Finns det nån enklare väg att ta för att mobilen ska lättare kunna hitta datorn o föra över bilderna på en gång? Det är annars omständigt att söka om och om igen för varje överföring. Tack för tips!
 4. Menar du den inbakade Windows Complete PC??
 5. Ja...verkligen! Nu är det bara att vänta. Har fått detta varningsmed.
 6. Äntligen har jag fått till det. Jag fick köra allt från början fast nu fick jag högerklicka på programmet o köra det som administratör,det gick bättre. Fick meddelande att åtgärden nu accepterad....men när jag stoppar in stickan så händer det ingenting,alltså jag får inte upp "sign in "boxen direkt utan måste gå via Dator o klicka mig vidare.... Något förslag,tack!
 7. Ja.. jag gör det.. Jag väljer ju min enkrypterade partition som heter mycrypt,det syns på bilden....
 8. Hej igen! det verkar som att det vilar en förbannelse över det här > > Jag får följande trots att jag gjorde som du beskrivit ovan:
 9. Jag gör enligt beskrivning men jag får detta:
 10. Men hur i hela världen ska jag stänga av truecrypt o starta om Traveller,Jag får felmeddelande att det inte går att använda filen för att det används av anna process,det är exakt samma meddelande på bilden ovan. Kan du vara bussig att precisera dig lite mer,tack!
 11. Bingo! Nu har det gått vägen o jag lyckades få en krypterad partition i minnet,kul! tack! Men återstår en liten frågat : Finns det någon genväg för att logga in direkt i minnet,för att när jag sätter in minnet i datorn får jag upp en ruta med mappen Truekrypt,då måste jag öppna den ,dubbelklicka på truekrypt.exe filen,select file,o sen markera den krypterade partitionen och mount,sen är det lösen. Jag tycker att det borde vara enklare genväg för att logga in vidare ??? Har du förslag?? Tack på förhand. Hoppas jag kunde precisera proceduren!!!
 12. Men när jag försöker att step 2 så får jag följande:
 13. Joo...vi är där igen... Du verkar gilla det programmet :..plun. jag har testat detta tidigare och tyvärr så funkade det inte så bra,trots att jag försökte flera gånger med flera alternativ ??? ??? Vad jag gjorde var att jag ville kryptera mitt nyinköpta usb minne som är på 8gb.körde programmet steg för steg o EFTER ALLA BESKRIVNINGAR SOM STÅR .men det gick inte att öppna den krypterade delen som jag valde att det skulle vara på 6gb.Foamatrade om minnet. Tänkte det kanske inte går bra med så stor plats på ,kingston,6gb,ntfs,vista eller något annat som spökar . Jag skall försöka igen o k
 14. Jag har faktiskt följt nybörjarguiden noggrant,men till slut när jag skulle öppna den krypterade delen gick det inte för att jag fick upp en ruta att välja vilket program jag ska öppna denna med,typ som att jag skulle öppna nåt word dokument eller adobe ??? När det gällde minnet så hittade jag det i diskhanteraren some ny volym o döpte det till bokstav F: Det gick bra nu. men fortfarande utan kryptering. Skall försöka på nytt,men jag tror att jag läst någonstans att det inte går längre att använda samma krypteringsprogram ???Stämmer det??? Vi hörs!