Salle

Medlem
 • Innehållsantal

  201
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Salle

 • Rank

Ytterligare profilinformation

 • Från
  UPPSALA
 1. Hej! Jag har fått ett problem med uppkopplingen till internet med dlink router 4300. Problemet uppstod idag. kan inte logga in trådlöst på vissa sidor t ex.dn.se swedbank...och några till,men det går bra att logga in med kabel. Har senaste firmware installerad. Nån som har tips på vad det kan vara? tack!
 2. Kolla med någon addons som heter Xmarks till FF.. Jag kör den,funkar bra.
 3. Hej! Jag tror nog nu att det är dags att skrota hårdisken på min Laptop,för den börjar ge ifrån sig konstiga tickande och knakande ljud. Det är därför jag har några viktiga frågor att ställa innan jag ger mig in i processen och hoppas att Ni som har erfarenhet av detta kan ställa upp o dela med er. Jag har redan backat up hela hårddisken med hjälp av Windows Complete PC och sparat den på en extern HD. 1:Vad är det för typ hd man ska köpa som är kompatibel med datorn(vill helst ha större disk förstås)?.Toshiba Satellite pro A200 är min modell. 2:Vad är det första man gör efter insättninge
 4. Hellå! Har hört att det finns free program för att kunna fjärrkoppla till en annan dator . det är så att min bror sitter i en annan stad och vi vill ha tillgång till varandras datorer. Finns det något program som passar till det? Och hur går det till? Tack för svaret!
 5. Hej! Löst det genom att radera dessa bookmärken från Bookmärken så forsvann de,samt installerade om FF. Hoppas att det fortsätter att fungera bra!!
 6. Hej! Ja,, tack,jag gjorde redan det men då förlorar man historiken,alltså man kan inte hitta webbsidan man besökt om man drar ner pilen,då finns ju ingen adress där!!! Problemet är ju en del av redan besökta bookmärken som fastnar där o inte blir raderade även om jag kör Ccleaner eller ändra olika inställningar i Foxen!! Skumt!!
 7. Jag har försökt med en massa tips o inte lyckats göra det!! Någon som kan bidra med något bra? Att rensa adress baren från historiken och redan besökta bookmärken, Har kört Ccleaner o det gick bra att ta bort historiken men inte besökta sidor som är sparade i bookmärken!!Förut hade jag en add on som hette Hide Unvisited och det gick hur smidigt som helst men denna add on är inte kompatibel nu med senaste versionen av Foxen!! För att Foxen hade fixat det där o man behövde inte längre dett tillägg. Tips!! Tack!
 8. Tjenare!1 det var det jag tänkte,att behålla programmet än så länge och se om Avira kan fixa bugget.Uppdateringen av programmet går bra ,det uppdaterar sig självt nästan varje dag.Det bara när det gäller scanningen så är det lite skumt med det. Jag får ju bita ihop och scanna på ett annat sätt eller liknande. Tack o vi hörs !!
 9. Hej! Tack Opptokoppter för ditt engagemang i mitt "problem". När det gäller trögheten på datorn så är detta fixat genom körning av defragg och Ccleaner, och en del andra onlinescanningar,den mår mkt bra nu. Men det som irreterar mig allra mest är det error meddelande jag får av Avira när scanningen har börjat fram till 93% sen avbryts den med det meddelandet som jag tidigare beskrev.Jag kontaktade Avira support o de försökte hjälpa mig men det verkar som att det är många kör Avira har samma problem,det fick jag läsa om på nätet om man googlar med felkoden,skumt.jag vet inte om jag skall byt
 10. Hej igen! Ang.start program så har jag avbockat de program som inte behövs i uppstarten för länge sen. När det gäller Nokia`s modem så har detta varit installerat ganska länge på datorn. Jag har inte provat köra i felsäkert läge med nätverk,däremot så körde jag i felsäkert läge och det gick bra. Vi hörs.
 11. Hej! Jag har redan avinstallerat Avira och installerat om det,utan resultat,,samma error med.dyker upp. Har kört windows o testat scanna i felsäkert läge,det gick bra!! säger det nåt?? Tack!
 12. Tack för svaret! Men vad är detta för program jag skall avinstallera,,och hur kommer jag åt de för att göra det. Jag har kört panda online scanning men hittade 2 infekterade filer. Skall testa nu med en anna n online scanning. Förresten,,jag har mejlat loggan till Avira Lab och de har svarat på att loggan ser Clean ut.
 13. Tack för svaret! Men kan ingen hjälpa mig med att tolka logg filen om det verkligen är nåt som spökar?? Tack
 14. Hej igen! jag bifogar ett klip på varför Avira inte kunde fortsätta scanningen.
 15. Hej! jag misstänker att min dator beter sig lite konstigt,lite trögt ibland och svara inte riktigt på allt jag trycker på. Har skannat med Avira,men skanningen kunde inte fullföljas och måste stängas för något software som inte kunde verifieras av Avira. Jag bifogar kopia på DDs.txt och Attach.txt som Malou rekommenderar. Hoppas att ni kan hjälpa mig o ta bort det oönskade från min dator. Mvh. Kopia: DDS (Ver_09-07-30.01) - NTFSx86 Run by Amad at 9:35:19,03 on 2009-08-07 Internet Explorer: 8.0.6001.18813 BrowserJavaVersion: 1.6.0_13 Microsoft® Windows Vista Business 6.0.6001.1.