Gå till innehåll

Majsan83

Medlem
  • Innehållsantal

    54
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Majsan83

  1. Jag ska kolla upp det. Annars får det vara,men tack för eran hjälp!
  2. Det har jag gjort. Finns det verkligen ingenting man kan göra? Så man kan öppna dom?
  3. Det enda meddelandet jag får när jag försöker öppna filen är det som syns i bilden....''problem med genväg etc''
  4. Det var ett exempel på en av filerna som jag inte kan öppna. Jag vet vart filerna finns men min fråga var: hur jag ska göra för att kunna öppna filerna?
  5. Hej! Jag undrar hur jag ska gå till väga för att kunna öppna filerna (som ni kan se i bilden) igen? Jag har inte raderat dom eller flyttat dom. Vad har hänt?
  6. Man tänker och tänker...men inget kommer fram :)

  7. Majsan83

    BIOS

    MSI big bang marshall om det säger något
  8. Majsan83

    BIOS

    Hej! Hur kommer man in i BIOS om man startar om datan?
  9. Hej! Jag är ny användare av Windows 7 starter Men jag undrar varför man inte kan ändra sin bakgrundsbild? Måste man verkligen uppgradera till något annat windows 7 program?
  10. Hej! Har en bekant till mig som använt Microsoft Office Word 2007 men nu kan hon inte använda programmet av någon anledning. Finns det någon chans att hitta detta program,att ladda hem gratis eller inte kostar så mycket?
  11. Hej! Har en Canon MP390. Nu när jag skulle använda den så startar den inte. Men alla kablar och sånt sitter ordentligt,inget löst. Kollade om skrivaren finns kvar i datorn och det gör den. Har inte fått upp någon pop up eller ruta om att skrivaren inte fungerar. Vad kan ha hänt?
  12. Majsan83

    Problem

    namnlös.bmpSe bifogade fil. När jag ska tex öppna webbläsaren kommer det upp en ruta (se filen). Vad kan jag göra för att återställa det?
  13. Hej! Jag har en stationär data som jag försökt att starta idag. Kruxet är att skärmen säger bara ''No signal input'' fast alla kablar sitter rätt. Processorn låter knappt något,men på-knappen lyser. Skärmen är en Videoseven Model Nr W17PS. Processorn är en gammal Packard bell product name xtreme 6345 model/type utow-ebe. Vet ej om det säger något. Vad kan ha hänt?
  14. Tack Venoms och även ni andra för hjälpen. Nu verkar det som att det funkar.
  15. Jag har nu Chrome men har fortfarande problem när jag har två sidor uppe...tex Mina dokument och ett annat program...det blir segt. Ibland låser det sig. Vad menar ni med DNS?
  16. Majsan83

    IE 8

    Hej! Jag har IE 8. Kruxet är att när jag ska in på tex Google och ska söka så tar det så lång tid och även när jag är inne på någon sida så går det extremt långsamt. Kan det vara något med själva webbläsaren eller vad kan det vara? Sen verkar det som att datan inte klarar av att ha två sidor uppe samtidigt, det kan vara två olika internetsidor eller bara windows media player och tex mina dokument. Vad behöver jag göra? Tips är alltid välkommet!
  17. varför ska det alltid vara något med ens data?!

  18. Majsan83

    Svart skärm

    Hej! har ett problem. när jag skulle starta min stationära så startade datan men inte skärmen,så längre än så kom jag inte .vad kan ha hänt? kan tillägga att jag har testat att ta ur kablarna och allt sånt...men inget händer tacksam för hjälp!
  19. Jag undrar vart jag finna serial code till win xp home edition sp2? Jag har letat och letat men har inte funnit det. Finns det någon sida där man kan få en serial code?
  20. Hej! Jag är inte så haj på detta med olika datakablar...bla för en skrivare osv. Skrivaren är en Brother MFC-260C .Vilken skrivarkabel kan man använda? Jag har en HP Pavilion,en bärbar. Följande: AMD Turion 64 Mobile Technology ML-32 787 MHz, 1,00 GB RAM PAE (Physical Address Extension)
  21. Hej! Jag undrar en sak: går det att få en låt som startar när man loggar in på Windows?
  22. Jag har installerat spelet Half Life 2 men jag får ett meddelande om följande: ''Your video drivers appear to be out of date and could cause problems if you choose to continue and run the game. We strongly recommend that you follow the link below and update your video drivers to the latest version availabe from your driver vendor'' Your Driver details: Windows version - Windows XP Description: ATI MOBILITY RADEON Xpress 200 Series Version - 6.14.10.6583 Jag har tryckt på länken osv,men jag får upp samma meddelande varje gång. Någon som har tips på hur jag ska göra ? Ämnet redigerat av Malou, har förtydligat ämnet/rubriken
  23. Hej! Jag har en fråga angående mobilt bredband: jag har 7,2 mbit/s för 199:-/månaden. När det gäller obegränsad datamängd,kan jag då tex ladda ner låtar,se på filmer osv utan att behöva betala mer än 199:-/månaden? Eller finns det någon begränsning? Någon som har mobilt bredband med Tre?
  24. Det har ordnat sig. Men det spelade inte någon roll vilken sida jag var på...det var segt ändå. Men tack för tipsen. Ska komma ihåg dom till nästa gång problemet dyker upp. Datorn gjorde en sökning på alla diskar....vet inte vad det heter...men efter det var datorn dels snabb att starta upp och nu är internet snabb...
  25. Har ett problem: jag har internet explorer 7. problemet är följande: när jag ska starta explorer och har google som startsida...så står det hela tiden ansluter till google eller också väntar.... sen kommer det ett felmeddelande upp om att sidan kan ej visas för tillfället,försök igen senare eller också gå in under internet alternativ osv. vet inte hur jag ska förklara...hoppas någon förstår mig.
×
×
  • Skapa nytt...