Gå till innehåll

kjs

Medlem
  • Innehållsantal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av kjs

  1. Menar du att man kan få programet att lägga dem i den ordningen eller är det bara att själv flytta på materialet? Det var så vi fick göra till slut igår, att vi flyttade om allt men det var jobbigt. Har inte fått en testvariant på utskriften än så vi vet inte om vi gjorde rätt eller ej. Om jag ska göra häfte igen så ska jag försöka komma över en nyare version av InDesign!!!
  2. Jag håller på med ett bröllopshäfte i InDesign 2.0. Programmet har varit smidigt att jobba med. Jag har gjort fina spreads och startsida men nu när jag ska skriva ut häftet vill jag ju att sidorna hamnar i någon sorts utskriftsläge så att det blir rätt i häftet med sidorna. Jag har förstått att det ska gå att göra i i en nyare verison men jag är helt lost... Det borde ju finnas ett lätt sätt. Det vi får göra i värsta fall är att lägga om sidorna så att det verkar vara rätt. Måste ju gå att göra lättare, eller? Även om jag inte hinner göra det på rätt sätt till det här häftet så vill jag ändå veta. Förstår man vad det är jag undrar över? Hjälp uppskattas mycket! Mvh, Kajsa Ps: Utskriften skall ske på en skrivare som skriver ut på båda sidorna.
  3. Egentligen vill jag helst av allt kunna se YouTube-videos som man inte kan se om man sitter i Sverige... om ni fattar vad jag menar... jaja...
  4. Jag läste någonstans om att det finns ett program som gör att man kan "lura" hemsidor att tro att man till exempel sitter i USA när man i själva verket sitter i Sverige. Någon som vet vilket program jag menar?
  5. Jag uppdaterade till Windows Live Messenger 9.0 BETA men det blev bara krångel. Hur går man smidigast tillbaka till versionen innan? Jag misstänker att jag får slänga ut hela programmet och sedan ladda hem igen men jag hoppas på ett bättre alternativ.
  6. Ibland är det pinsamt lätt. Att man bara inte gör rätt från början. Man ska inte kryssa ur man ska kryssa i. :-[ Glöm allt! Lev väl! Ha en bra sommar!
  7. Nu har jag skapat ett nytt konto och städat bort det gamla. Lite bökigt. Det löste ett fel, tror jag. Borta är fönstret med texten: Övrigt kvarstår. Egentligen är det inget som förstör men det stör. Tack för hjälp iaf. Ska försöka få hjälp från Microsoft (undra hur det kommer att gå?).
  8. Jag får ta och prova att skapa ett nytt konto. Låter omständigt men det kanske är det lättaste sättet trots allt, om det fungerar.
  9. Reparation med xp-cd kan bli ett litet dilemma eftersom jag inte har någon skiva med xp på. Fast det kanske finns på de där systemåterställningsdiskarna? Jag fick ingen xp-cd med datorn, tyvärr krävde jag ingen i efterhand heller. Jag var inne på "control userpasswords2" (det var där jag pillade när jag förstörde) och det var redan avkryssat. Hmmm... Kanske dags att fråga Microsofts suport om hjälp.
  10. Hej! Nu, eller egentligen för ett par månader sedan, klantade jag till det på min dator. Jag skulle in och pilla i några inställningar som jag inte borde ha pillat i och nu vet jag inte hur jag ska bli av med mitt problem. Problem: När Windows startas loggas jag INTE längre automatiskt in på mitt konto (det enda på datorn) utan istället kommer ett litet fönster upp med följande text: Då kan man klicka på ok typ (eller avbryt). Och så kommer man till inloggningssidan (där man kan välja flera konton om man har det på datorn). Jag klickar på mitt konto och Windows öppnas. Men då dyker ett annat problem/fel upp som kanske hör ihop med det första felet. Ett nytt litet fönster dyker upp: Någon som kan hjälpa mig? Jag vill gärna bli av med de här meddelandena och dessutom vill jag att Windows skall logga in mig direkt (utan att jag märker det).
  11. kjs

    Service Pack?

    Tack! Tips nr 2 var det som fungerade! Jag har SP2 vet jag nu. God jul! /Kajsa
  12. kjs

    Service Pack?

    Hallå folk! Hur vet man vilket Service Pack man har på sitt XP? Jag brukar uppdatera mitt Windows när min Microsoft Updater (eller vad den nu heter) vill att jag ska göra det. /[shadow=red,left]Kajsa[/shadow]
×
×
  • Skapa nytt...