Gå till innehåll

JonaZ

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av JonaZ

  1. Nu har det löst sig Tackar för all hjälp som jag har fått av er. Det va brandväggen som blockerade så jag la till IP adressen som betrod plats så fixade det sig. Tackar ännu en gång
  2. Nu hittar jag datorn i Mina nätveksgrupper. Men bara den datorn jag sitter på. Har delat ut mappar på båda datorerna och aktiverat NetBios över TCP/IP.
  3. Hej! Har ett problem. Har köpt egen datorn så jag tänkte att jag skulle fixa ett nätvrk mellan den gamla och denna. Jag har en router som jag har kopplat in så bredbandet fugerar på båda datorerna. Men problemet är att jag har testat att göra ett trådlöst nätverk mellan datorerna (den gamla har inte trådlöst n tverkskort) men vet inte hur man ska göra. Vet inte ens om det ska va ett trådlös nätverk eller om jag måste köpa ett trådlöst nätverkskort till den gamla datorn. Kan man göra ett vanligt nätverk på den gamla och sen ansluta trådlöst? Vad ska man ha för nätverk? och vilka inställningar ska man göra? Routern är en D-Link modell DWL922 och mitt operativsystem är XP hom på båda datorerna.
×
×
  • Skapa nytt...