Gå till innehåll

zitalena

Medlem
  • Innehållsantal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av zitalena

  1. Får experimentera vidare. Tycker bara det är så konstigt att mina inställningar totalt ignoreras. För kollar jag på Netflix så stänger skärmen av sig.
  2. Men det där är väl precis tvärt om? Att den INTE går ner i strömsparläge? Eller är jag helt ute och cyklar?
  3. Ja, det finns Multimediainställningar, men de handlar om att optimera bildkvaliteten eller energiförbrukningen...
  4. Ja. Den struntar också i dessa inställningar. därför provade jag med Windows inbyggda.
  5. Nej... som jag skrev i min fråga är både skärmsläckaren och Energischemat inställt på att skärmen skall slockna efter 15 minuters inaktivitet. Men det verkar inte hjälpa.
  6. Jag har en dator vid sängen som jag använder varje kväll för att kolla på DVD. Jag somnar alltid när jag kollar. Jag har ställt in att skärmsläckaren (tom skärm) skall gå igång efter 15 minuters inaktivitet. Jag har också ställt in att skärmen skall stängas av efter (tror jag) 15 minuters inaktivitet. Trots detta vaknar jag varje morgon (eller mitt i natten) med "startskärmen" på skivan (där man väljer vilken episod man vill se). Jag använder Windows 10 inbyggda DVD-spelare. Hur får jag skärmen att stänga av sig, alternativt skärmsläckaren att gå igång?
  7. Systemåterställning låter läskigt. Jag har aldrig under alla mina Windows-år gjort en sådan... Felsäkert läge och logga in? Jag har aldrig angett eller använt lösenord på den datorn. Jag får försöka med dessa 2 alternativ när jag kommer hem (skriver detta från jobbet då jag inte kan komma in i datorn hemma...)
  8. Hej Gjorde något dumt i morse. Installerade Microsofts Power Toys Tweak UI. I en av listorna kunde man välja något i stil med "ta bort XX vid inloggning" eller så. Dum som jag är trodde jag att det var mitt namn som skulle bort från splash-screenen. MEN nu när jag försöker starta datorn så får jag upp en Windows-blå skärm där det är en linje i mitten på höjden. På vänster sida står det "Klicka på ditt namn för att logga in". På höger sidan står det ingenting... Jag har ju tagit bort mig själv! Jag hade ingen inloggning tidigare. Jag hittar inget om detta på Microsofts hemsida. Lyckas inte lista ut med vilken tangent som jag skall trycka på för att komma in i felsäkert läge vid uppstart. Inte för att jag vet om det skulle hjälpa, det brukar väl knappas gå förbli inloggningsproblem!? Vad skall jag göra? Kommer ju inte alls in nu Lena
×
×
  • Skapa nytt...