Gå till innehåll

Xeige

Medlem
  • Innehållsantal

    3
  • Gick med

  • Besökte senast

Xeige's Achievements

(1/8)

  1. Jag har hört att IIS i 2003 är mycket stabilare, bättre o säkrare så jag tänkte ge det ett försök, sen är det väl så att man kan inte ha mer än 10? aktiva anslutningar i iis om du kör win xp? Sen är det ju alltid kul att leka med nya operativsystem
  2. Tja, har precis installerat 2003 server på en burk hemma som jag tänkte ha som fil och webbserver. Kruxxet är det. Varför frågar den mig efter lösenord när jag försöker gå till den lokala sidan http://server ??? Jag vill få bort detta så jag kan komma in på den direkt från alla mina datorer med XP home och pro.. Lika så hur gör jag för att ta bort rutan som poppar upp och frågar efter användarnamn och lösenord när jag går in på serverns delade filer från en annan dator? Behöver verkligen hjälp!!
  3. Tja, har precis installerat 2003 server på en burk hemma som jag tänkte ha som fil och webbserver. Kruxxet är det. Varför frågar den mig efter lösenord när jag försöker gå till den lokala sidan http://server ??? Jag vill få bort detta så jag kan komma in på den direkt från alla mina datorer.. Lika så hur gör jag för att ta bort rutan som poppar upp och frågar efter användarnamn och lösenord när jag går in på serverns delade filer från en annan dator? Behöver verkligen hjälp!!
×
×
  • Skapa nytt...