Gå till innehåll

stgl

Medlem
  • Innehållsantal

    4
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av stgl

  1. Läxor är bra att lära sig. Men jag ska nog ge mig på överkursen och försöka att fixa mig en installationsskiva inkl. SP2 och alla efterkommande patchar. Skadar inte att lära sig något nytt...
  2. Det olustiga är att jag knappt hann installera Windows XP (dock har jag en väldigt gammal licens) innan datorn började bete sig märkligt. Så fort XP och Norton Antivirus var installerat började jag ladda hem uppdateringar till XP. Jag gick aldrig ut på någon annan webbsida. Inte heller använde jag e-post, p2p eller Messenger. Trots detta var min dator "kass" innan jag hunnit utföra uppdateringarna. Tänkte lära mig hur man sparar en uppdaterad XP-skiva nu.
  3. Hehe... Plun, du är min nya kompis. Utförde alla rekommenderade åtgärder och min dator är numera hal som en ål. Tackar och bockar!
  4. Har uppgraderat Windows XP med SP2 nyligen och har direkt fått strul med min internetuppkoppling (Bredbandsbolaget 2MBit). Efter någon minut "låser sig" internet och uppkopplingen är borta på obestämd tid. Backar jag däremot tillbaka XP till en systemåterställning före SP2-installationen så fungerar allt alldeles utmärkt. Någon som har några tips? Kör förresten med Mozilla Firefox.
×
×
  • Skapa nytt...