GammalGubbe

Medlem
 • Innehållsantal

  69
 • Gick med

 • Besökte senast

Om GammalGubbe

 • Rank

 • Födelsedag 1937-03-11

Ytterligare profilinformation

 • Kön
  Man
 • Från
  Finland
 1. http://www.microsoft.com/sverige/windows/p...adeadvisor.mspx Hälsning GammalGubbe.
 2. Om mitt råd inte hjälper att skrika landsfiskalen bistånd? Hälsning GammalGubbe.
 3. Installera CCleaner och rengöra allt skräp och registret. http://www.filehippo.com/download_ccleaner/ Här kan du också rengöra. http://onecare.live.com/site/sv-se/default.htm
 4. Prova felsäkärt läge. GammalGubbe
 5. Här kan vara lösningen. Hälsning GammalGubbe http://translate.google.fi/translate?hl=sv...l%3Dsv%26sa%3DG
 6. Är det här som du frågat? http://www.microsoft.com/downloads/details...08-1e1555d4f3d4 GammalGubbe.
 7. 2GB i min stationära XP och Ubuntu 7.10 384Mb i min bärbara XP.
 8. Börja med ett Fullständig Servicegenomgång http://onecare.live.com/site/sv-se/default.htm
 9. Här är Speedfan: http://www.braprogram.se/verktyg/diagnosprogram/speedfan-4
 10. Har du provat någon annan kamera. Jag har haft engång också sådan fel. Min extern hårddisk började meddela att skaffa ett snabbare USB2 port. Jag köpte ny extern hårddisk och den har fugerat bra. Det gamla har jag användat min bärbära laptop som har USB1.
 11. Hoppas du skall hitta någon som kan visa det loggen? Min son har vista sin bärbara, från start till klart är 2min 30 sek. Aktivitetshanteraren är 69 proses Jag har XP home och det tar 1min. 40sek. Aktivitetsfält är 42 process. Det beror på hur stora program du har. Jag tror att du skall få sova i lung och ro. Det är inte så mycket mera som du har.
 12. Börja att kolla efter spyvare med Ad-aware eller spybot,Virusscanna. Testa /start /kör/msconfig/autostart/bocka ur som du inte behöver på fliken autostart. Kolla att du har alla nyaste drivrutin och att dom skall fungera. Lycka till. Här kan du ta bort skräp. Om du Har IE. http://onecare.live.com/site/sv-se/default.htm
 13. Jag sände det här tidigare,men det försvann nogånstans. Studera här. Internet Explorer 7: Skydda dig mot identitetsstöld och liknande Prova också via andra väg exp. Googla eniro. Är resultatet samma.
 14. IE7 kan du prova och kasta bort före om installera IE7. Det kan också vara brandvägprogram som skall orsaka problem. Hoppas du skall få hjälp här i forum. Gammalgubbe.