Gå till innehåll

CobraSnake

Medlem
  • Innehållsantal

    135
  • Gick med

  • Besökte senast

Ytterligare profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste besökare till profilen

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

CobraSnake's Achievements

(3/8)

  1. Stort tack till X-men och Turbopump för er hjälp.
  2. Tack för utförlig information, testa ditt förslag också. Bytte port från AS media till porten strax under. Har nu slutat få det här meddelandet. Det löste mitt problem. 😄👍🏻
  3. Vad konstigt. Denna disk är helt ny, kopplade in den och den var inte allokerad. Och formaterade den och det gick bra att spara filer på den.
  4. Hej forumsvänner, jag har det senaste haft ett meddelande när jag sätter på datorn om Sata controller. Se bifogat bild. Vet någon vad det handlar om?
  5. Tack för svaret. Då är det viktigt att jag håller koll på installationsplatsen när det gäller antingen program eller spel. Som du beskriver det så bör man ha mindre viktiga saker på den extra partitionen som man har tillsammans med Windows. Och istället ha mer viktiga saker på en helt annan hårddisk.
  6. Tack. Är det nödvändigt att skilja på Spel och Musik i olika partitioner? Jag har skaffat den här gamingdatorn till pojken så jag vet inte så mycket om hur det fungerar med Spelen nämligen. Backupen som jag ska spara. Är det då när datorn är nyinstallerad?
  7. Tack för info, Cecilia. Är det någon nackdel att ha 2 partitioner? Tänkte mest att 1TB är lite mycket att låta allt ligga på den. Om jag vill ha 2 partitioner. Ska jag spara spel, videor och musik på D? Isåfall hur gör man det?
  8. Hej alla. Jag har köpt en ny dator och undrar om man ska partitionera hårddisken på 1TB. Isåfall hur mycket ska man reservera för Windows 11? Och hur gör man för att ställa in så att man automatiskt lagrar nedladdade filer från nätet eller bilder och dokument på den andra partitionen? Tack på förhand.
  9. Har uppdaterat ljuddrivrutinen, men varningssymbolen finns kvar. Kollade lite på nätverksdrivrutinerna, och försökte uppdatera den, men enhetshanteraren säger att den jag har är den mest aktuella trots att den som finns på Asus hemsida är från 2012, medans den som finns i min dator är från 2011, finns det något annat sätt att uppdatera aktuella drivrutiner?
  10. Jag har följande drivrutin från Microsoft installerad: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892&SUBSYS_104384FB&REV_1003 HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0892&SUBSYS_104384FB Tycker du att jag ska uppdatera Realteks drivrutin från hemsidan istället? Tack för tipset angående installationer direkt från nätet, tur att jag sparade ner det först .
  11. Nej, jag har inte stoppat i något extra ljudkort, men när jag installerade Nvidia drivrutinen, så verkade det följa med dem här drivrutinerna: High Definition Audio Device NVIDIA High Definition Audio
  12. Ja Chipset är uppdaterad från Intels hemsida, genom Active X med IE. Maskinvaru-ID: PCI\VEN_8086&DEV_1E3A&SUBSYS_84CA1043&REV_04 PCI\VEN_8086&DEV_1E3A&SUBSYS_84CA1043 PCI\VEN_8086&DEV_1E3A&CC_078000 PCI\VEN_8086&DEV_1E3A&CC_0780
×
×
  • Skapa nytt...