Gå till innehåll

Palle

Medlem
  • Innehållsantal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Palle

  1. Tyvärr verkar det som om inget har hänt. Jag har tittat på en annan dator och där fanns det bara en av bilderna från mappen c:documents and settingsusernamemina dokumentmina bilder med under bakgrund i fliken skrivbord. Man kan lägga till fler i bläddra men går man ur bildskärm så återställs det till endast en. Men, som sagt, i min dator ligger samtliga bilder kvar hela tiden. Det borde kunna gå att återställa, men hur ? Och varför kan det ha blivit så här ?
  2. Vid spel av Sims2 stängdes Windows ned och följande meddelande visades: atkdisp.dll page_fault_in_nonpage_area Vad kan det här bero på ?
  3. Men hur kör man en .reg fil ?
  4. Hej ! Vad händer om man kör dom här : regsvr32.exe /i shell32 regsvr32.exe /i MSHTML.DLL regsvr32.exe /i SHIMGVW.DLL Vad är "...WallpaperMRU" list ? Känner mig lite osäker.
  5. I fliken skrivbord under bakgrund i kontrollpanelen/bildskärm hade jag tills nyligen endast bilderna som man hittar i mappen c:windowswebwallpaper. Nu har helt plötsligt även bilder från andra platser på hårddisken, framförallt de som jag har under c:documents and settingsusernamemina dokumentmina bilder, kommit fram under bakgrund. Eftersom jag har runt två tusen bilder där så blir det segt att visa den skrivbordsfliken för att inte tal om att bläddra bland bilderna. Vad kan ha hänt, och viktigast, hur gör man för att ändra tillbaka så att endast bilder från mappen c:windowswebwallpaper syns.
×
×
  • Skapa nytt...