Gå till innehåll

Profossen

Medlem
  • Innehållsantal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Profossen's Achievements

(1/8)

  1. :wink: Jag vill tacka a lá galamanér plun och Venoms för era uppoffringar för mig under en helg som denna med mina PC problem. Jag prövade mig fram med olika lösningar och jag vet inte om jag ska krypa till korset för en sak som kanske helt självklart för er "windowsgurus" eller om det var en inställning som ska ske automatiskt när man konfigurerar nätverk men jag testade och brygga anslutningen och nu fungerar det som det ska. :oops: Tack. S.B OUT.
  2. D-Link 624 Sen har jag DWL-G132 USB i burkarna. Hastigheten som syns på ikonen är 108Mbit/s Signalstyrka - Väldigt hög.
  3. Vad snälla ni är som trälar med mitt problem. Tackar. Se er inte blinda på detta med VLC och körning av filer från andra datorer, det fungerar finfint när jag hade tråd. Det går inte att kopiera, då blir det samma visa. Kan hända att det trådlösa inte orkar med men att se på bilder ska fungera tycker man ju. Jag kan bläddra bland bilder i en mapp som inte innehåller så många bilder men när jag öppnar en som är stor då går det omintet. Kan det va att det inte orkar med att öppna "stora" mappar? Det verkar inte riktigt rätt, ska inte bli omstart för det. Följer era instr. men det vill sig inte. Hilfe.
  4. Jag blir inte klok på detta. Nu har jag gjort som ni sa men forfarande så blir det omstart av den datorn som jag försöker använda filer från dock har jag kommit så långt att jag ser i det här fallet bilderna som finns på den datorn, det hänger sig, den andra startar om, efter det kan jag klicka på en bild och då funkar det men om man klickar tillbaka så blir det samma visa igen. Jag blir såå trött :evil:
  5. Det sker inte bara vid användning av fil, typ mediafil som man öppnar med VLC motsv. Jag kan öppna mappar i trädet men sen när jag ska öppna den sista där ex. bilder ligger så händer det, det svarar inte och den andra datorn startar om. "Mappsurfing" går bra men som sagt när jag öppnar en mapp med filer i så händer det. Teori: De mappar som jag delar mellan datorerna som står under Mina nätverksplatser skapade jag när jag hade tråd nätverk, de ligger kvar som delade, kan det kanske bli konflikt när jag använder trådlöst och datorn tror den ska använda tråd via nätverkskorten och det bli någon krock där.? Långsökt kanske?
  6. Det funkar inte det heller, så fort jag använder filen på något sätt så startar den datorn om. Det funkar hur bra som helst när jag ansluter en nätverkskabel, men vem vill ha sladdar?
  7. Hej. Kör ett trådlöst nätverk via D-link router. Har konfigurerat så allt fungerar med Internet delning, man kan även se de delade mappar och filer på båda datorerna. Problemet hopar sig när jag vill använda en fil från en annan dator, kan klicka in mig i mapparna ända till jag når en fil, försöker öppna den, då hänger sig det och den datorn jag försöker ta filen från startar om. Det skapas ett felmeddelande. Har uppdaterat allt som går. Är väl lite noob på nätverk men inte pc i övrigt. Det har t.om kommit en blåskärm som har nämnt något om dumpning..? med en massa ettor och nollor. Vad är felet tror ni? Tack för svar. Mvh. Bergh.
×
×
  • Skapa nytt...