Gå till innehåll

adoooooo

Medlem
  • Innehållsantal

    14
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av adoooooo

  1. adoooooo

    Jag igen

    Nu har jag rpovat att installera den men rutan "sätt in windows xp-skiva" kommer upp..Jag fick ingen sån skiva med min dator. Finns det inget annat sätt att fixa detta på då.
  2. adoooooo

    Jag igen

    hur då? innan när jag testade utan programmet fubkade temab tills man startade om datorn, sen gick det tillbaka till det gamla.
  3. adoooooo

    Jag igen

    Tack så mycket! Nån som kan nåt program som liknar "stylexp" som jag hade på datorn innan, som jag kan installera. Trött på det gamla utseendet. Tror iunte stylexp funkar då jag haft det installerat i mer än 30 dagar som var trial innan.
  4. adoooooo

    Jag igen

    ja, nu har jag installerat om hela windows. Usch, känns hemskt. Nu undrar jag vad för program ni kan rekomendera att jag laddar hem som t ex hjälper till med säkerheten, snabbare nedladdningar, lite finesser eller bara alläna tips som gör datorn roligare. och mer användbar.
  5. Du jag tackar så mycket för hjälpen, har inte gjort ett skit själv men det funkar helt plötsligt. Får jag problem igen med nåt kommer jag hit. Tack än en gång.
  6. Nej det funkade med bara syrrans i modemet heller.
  7. Det funkade inte då heller. Däremot såg jag nyss att min lillasyster hade "automatiska uppdateringar" på och jag hittade uppdateringar i kontrollpanelen>lägg till/ta bort program.
  8. Jag ska testa det strax.
  9. Nej inget som kommer från Microsoft, vet att iaf jag inte gjort det. Hon kanske har men jag tror att "automatiska uppdateringar" är inaktiverat hos båda.
  10. Ska försöka hitta nåt. tror jag har den jag fick liggande nånstans, är det nåt jag kan kolla efter. Ska tillägga att det har funkat att ladda upp förr. Problemen började för några dagar sen. edit: hittade bara detta, tror inte det hjälper så mycket. http://www.p4c.philips.com/files/s/snb6500..._00_pss_swe.pdf
  11. Jag har en sån här: Länk
  12. Ja cookies är aktiverat. Förresten, nyss märkte jag att det inte funkar på min syster dator heller. Vi har en router mellan datorerna. Kan felet ligga där nånstans?
  13. Jag har ett problem. Det är nämligen så att jag använder mig mycket utav sidor som t ex silentwhisper, onlinecenter, imageshack och liknande men nu på några dagar har jag inte kunnat ladda upp någonting. Jag kommer in på sidan och kan logga in ifall det behövs sen när jag ska klicka på ladda upp får jag meddelandet "sidan kan inte visas". Nån som vet vad problemet kan vara? Kan det vara någon inställning som är fel eller liknande. All hjälp uppskattas enormt.
×
×
  • Skapa nytt...